مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل از ذخیره سازی بیش از ۵۰۰ تن گوشت مرغ در سردخانه های استان خبر داد.
وی با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا باعث تعطیلی بیشتر صنوف مصرف کننده گوشت مرغ شده است افزود: با توجه به شرایط حاکم و تعطیلی مراکز خدماتی، هتلها و رستورانها و عدم پذیرش مسافرین تقاضای مرغ تولیدی استان کاهش یافته است.
مدیرکل اقتصادی استانداری اردبیل افزود: سازمان حمایت از مصرف کنندگان جهت حفظ زنجیره تولید و رعایت حال مصرف کنندگان از ظرفیت های ذخیره سازی و سردخانه های استان و در صورت لزوم سردخانه های سایر استان ها مطابق دستورالعمل های فنی بهره مند شوند.
وطن دوست تصریح کرد: خوشبختانه کشتارگاههای استان آمادگی خود را با ظرفیت حداقل کشتار 20هزار قطعه در روز اعلام کرده اند.
وی حفظ تعادل عرضه و تقاضا را از اهداف این جلسه برشمرد و گفت: ذخیره موقت گوشت مرغ با هماهنگی و تصمیم گیری سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل دامپزشکی، پشتیبانی امور دام، اتحادیه مرغداران و کشتارگاههای طیور انجام می شود.