رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی گفت: شمار بیماران نیازمند "آی سی یو" و بستری، رو به افزایش است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما آقای خسرو صادقنیت در برنامه تیتر امشب سه شنبه شب شبکه خبر، با اشاره به دغدغهها و مخاطرههای پزشکی در درمان بیماران کرونایی افزود: مجتمع آموزشی - درمانی بیمارستان امام خمینی در ۱۰ روز گذشته به یک آرامش نسبی رسیده، اما ممکن است آرامش قبل از طوفان باشد.
وی افزود: نشانههای خوبی از آینده نداریم و بیماران ما بدتر و نیاز ما به "آی سی یو" هر روز بیشتر میشود.
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی درباره پر بودن تختهای بیمارستان گفت: اگرچه شدت بیماری نداشتیم، اما بیماران بدحال تری به بیمارستان مراجعه میکنند.
آقای صادقنیت افزود: افراد مبتلای بدون علامت تا ۲ هفته بیماری آنها مشخص نمیشود و برخی هم ناقل سالم و منتقل کننده ویروس کرونا هستند.
وی گفت: برخی بیماران، کرونایی نیستند، اما از بیم مبتلا شدن به ویروس کرونا به بیمارستان مراجعه نمیکنند لذا به آنها توصیه میکنم اگر سلامتی شما به مخاطره افتاده است به بیمارستان مراجعه کنید.
آقای صادقنیت با بیان اینکه کسانی که از بیمارستان ترخیص میشوند ممکن است ناقل باشند، تصریح کرد: ترخیص از بیمارستان به معنای بهبودی کامل نیست لذا این افراد دست کم تا دو هفته بعد نیز از ارتباط نزدیک و حضور در اجتماعات باید پرهیز کنند.
وی به شستشوی دستها تاکید کرد و گفت: چنانچه از ماسک و تجهیزات پزشکی درست استفاده نشود موجب ابتلا به بیماری میشود.
آقای عباس رضایی استاندار اصفهان با اعلام کاهش ورودیهای مسافران به استان، از قرمز بودنِ وضع اصفهان خبر داد و گفت: استان اصفهان منتظر هیچ مسافری نیست.
وی با بیان اینکه از زمان اجرای غربالگری تاکنون ۱۵۹ هزارو ۳۴۵ خودرو متوقف و غربالگری شده است، گفت: هزار و ۱۳۱ نفر از مسافران علامت دار بودند.
رئیس بیمارستان سینا از کاهش ورودی بیماران به بیمارستان سینا خبر داد و افزود: کسانی که به بیمارستان مراجعه میکنند در وضع نامناسبی هستند.
آقای "محمد طالبپور" افزود: بخش "آی سی یو" نمیتواند پذیرای بیماران بدحال باشد و در حال پر شدن است.
استاندار یزد نیز در ارتباط تلفنی با این برنامه از ۲۰ پایگاه مستقر در استان خبر داد و گفت: بر اساس غربالگری مسافران بیش از ۷۰۰ نفر به مراکز درمانی اعزام شده اند.
"محمدعلی طالبی" همچنین افزود: امسال در تعطیلات عید، میزان تردد مسافران به یزد حدود ۸۰ درصد کمتر شده است.
استاندار گیلان هم گفت: با اطلاع رسانیهای مختلف درباره شناخت بیماری و خطر ابتلای آن با کاهش شدید مسافر به استان گیلان مواجه بودیم.
آقای "ارسلان زارع" از تعیین تکلیف مسافرانی که به هر علت وارد استان میشدند خبر داد و اضافه کرد: کسانی که در مبادی ورودی استان، علائم بیماری کووید ۱۹ را داشتند به مراکز درمانی اعزام شدند.
معاون آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری هم گفت: با بالارفتن آگاهیهای مردم، مراجعه کنندگان نصف شده اند، اما تعداد مبتلایان نیاز به بستری، کاهش نیافته و تختهای بیمارستان دانشوری پُر است.
آقای "پیام طبرسی"ابراز امیدواری کرد بعد از بازگشت هموطنان از سفر، دچار پیک دوم بیماری نشویم.
رئیس بیمارستان شریعتی تهران هم از داشتن بیش از ۱۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان خبر داد وگفت: ما به سرعت در حال تجهیز بیمارستان هستیم و نگرانی ما از موج دوم بعد از بازگشت مسافران است.
یکی ماده "رمدسیویر" (Remdesivir) که دانشمندان آن را برای مقابله با بیماری ابولا تولید کردند و اکنون قرار است در دو پروژه پژوهشی روی بیماران مبتلا به ویروس کرونا در آلمان آزمایش شود.
ماده دیگر "کلروکین" (Chloroquin) و یا هیدروکسیکلروکین (Hydroxychloroquin) است؛ یک ماده شناختهشده ضدمالاریا که برای مقابله با بیماریهای ویروسی اثربخش است و از این رو میتواند با فعالیتهای ویروس کرونا مقابله کند.