به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی؛ معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: با شیوع ویروس کرونا
در شهرستان نیشابور و با هدف جبران کمبود ماسک، بیش از ۴۰ گروه جهادی و مردمی برای راه اندازی کارگاههای تولید و توزیع ماسک علام آمادگی و درخواست مجوز کرده اند.
دکتر مجید شادکام افزود:معاونت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی این شهرستان برای پنج مجموعه از این تعداد تقاضا، مجوز صادر کرده است.
وی گفت:ماسکهای تولیدی این کارگاهها به بیمارستان قمر بنی هاشم نیشابور ارسال میشود و پس از استریل شدن، به صورت بهداشتی بسته بندی و در اختیار داروخانهها قرار میگیرد.
معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور توصیه کرد: شهروندان ماسکهای مورد نیاز خود را فقط از داروخانهها و فروشندگان مجازِ کالای طبی خریداری و به صورت یکبار مصرف استفاده و به صورت بهداشتی دفع کنند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بردسکن هم گفت: به همت خواهران بسیجی حوزه مقاومت الزهرا این شهرستان تاکنون بیش از ۵ هزار عدد ماسک تولید و پس از ایزوله در بیمارستان، ولی عصر بین روستاییان توزیع شده است.
سرهنگ علیرضا جنیدی افزود: کار دوخت ماسک تا زمانی که نیاز مردم تامین شود ادامه دارد.
وی همچنین درباره فعالیتهای قرار گاه پدافند زیستی بردسکن هم گفت: بیش از ۷۰۰ نفر از بسیجیان خواهر و برادر بردسکن در این قرارگاه در حوزه تولید ماسک و عملیات ضدعفونی معابر و اماکن عمومی شهر و روستاها فعالیت میکنند و تست تب سنجی و ضدعفونی خودروها را در دو نقطه ورودی شهرستان؛ مقابل پارک، ولی عصر و بولوار ورودی شهر از سمت خلیل آباد انجام میدهند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بردسکن گفت: در این طرح با همکاری بسیج، نیروی انتظامی، هلال احمر، گروههای مردمی، روحانیان و مجمع خیران سلامت همه سرنشینان خودروهای درحال ورود به شهر تست تب سنجی میشوند و راههای پپیشگیری از این ویروس به آنها نیز آموزش داده و خودروها ضدعفونی میشود.
سرهنگ جنیدی از کادر پزشکی و پرستاری بیمارستان، ولی عصر بردسکن که جهادگونه در ایام شبانه روز در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا مبارزه میکنند قدردانی کرد.