پن کیک به عنوان یک تغذیه مورد علاقه کودکان می تواند ویتامین های مورد نیاز بدنشان را تامین کند و به عنوان یک صبحانه سالم مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در روزهای تعطیل به ویژه تعطیلات عید نوروز صرف صبحانه در کنار خانواده خالی از لطف نیست. در این نوشته طرز تهیه پن کیک شکلات تلخ با ارده و عسل آموزش داده می شود که به این شرح است:
آرد سفید: سه چهارم لیوان (از نصف بیشتر، از کل کمتر)
پودر شکلات: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: ۱ لیوان (سرخالی).
اگر ماهیتابه نچسب ندارید، از کره یا روغن استفاده کنید.
مدت زمان پخت هر طرف: حدود ۱ دقیقه
بعد از خنک شدن پن کیکها، به صورت لایه لایه با عسل بچینید و در لایه آخر ارده کنجد و فندق تازه هم بریزید.
اگر خواستید پن کیک شیرین باشه، ۲ الی ۴ قاشق شکر اضافه کنید.