11 بیمار جدید در24 ساعت گذشته به بیماران کرونایی سیستان و بلوچستان افزوده شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با این تعداد، مجموع بیماران کرونا مثبت در استان هم اکنون به 82 نفر افزایش پیدا کرده است.
طباطبایی افزود: تاکنون 8 نفر هم در استان براثر کرونا جان خود را از دست داده اند.
وی از هم استانی ها خواست خطر این بیماری را جدی بگیرند و در خانه هایشان بمانند چرا که این بیماری بسیار مسری است و سن و جنس نمی شناسد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین گفت: برای غربال گری بیماری کرونا و خود ارزیابی، سامانه سلامت به نشانیwww.salamat .gov.ir راه اندازی شده است و تمام افراد خانواده می توانند به این سامانه مراجعه کنند.
طباطبایی از آغاز پویش دانش آموزی " من کرونا را شکست می دهم " نیز خبر داد و افزود: با توجه به تعطیلی مدارس و فرارسیدن نوروز، این دانشگاه با همکاری اداره کل آموزش و پرورش پیک نوروزی را در قالب فضای مجازی و نرم افزاری آماده انتشار کرده است.
وی افزود: دانش آموزان ابتدایی و خانواده آنها با ورود به نشانی www.zaums.ac.ir وارد صفحه مجازی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شوند و بر اساس نیاز خود از مطالب پیک بهره گیری کند
در خانه بمانید ...
استاندار سیستان وبلوچستان: برگزاری هر نوع تجمعی در سراسر استان خلاف قانون است.
موهبتی گفت: احترام به مصوبات ستاد مدیریت وپرهیز از برگزاری هر جمع سیاسی، عبادی، فرهنگی واقتصادی میتواند به مهار بیماری کرونا کمک کند.
وی افزود: همه دانشگاههای علوم پزشکی سیستان وبلوچستان موظف به ریشهیابی بیماری ومشخص کردن رفت وآمدهای مبتلایان به ویروس کرونا هستند.
استاندار سیستان وبلوچستان همچنین گفت: براساس ابلاغیه جدید ستاد ملی کرونا کنترل ورود وخروج افراد مشکوک به کرونا به سیستان وبلوچستان شدت بیشتری میگیرد.
موهبتی با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا هیچ تبعهی خارجی وارد استان نشده است، گفت: مسافران پاکستانی که در کشور هستند تا دو هفته آینده برای خروج اجازه ورود به استان ندارند.
جلسه ستاد پیشگیری ومقابله با کرونا با محوریت کنترل وپیشگیری ازانتشارکرونا در فرمانداری میرجاوه برگزار شد.
فرماندار میرجاوه دراین جلسه با قدردانی از زحمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان، از مردم خواست با توجه به تعطیلی اماکن گردشگری به شهرستان مرزی میرجاوه سفر نکنند چرا که نیروی انتظامی و دهیاران مسئولیت دارند تا از ورود مسافران تا پایان بحران جلوگیری کنند.
محمود امیریان افزود: تمامی دستگاههای اجرایی، خدماتی و امدادی شهرستان برای مقابله با بیماری کرونا در حالت آماده باش کامل هستند.
وی گفت: با تدابیری که اندیشیده شده است با توجه به این که زوار پاکستانی در حال خروج از کشور هستند ولی تاکنون در این شهرستان موردی از کرونا مشاهده نشده است.
سرهنگ بزی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان میرجاوه گفت: در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا عملیات ضدعفونی شهر میرجاوه به همت بسیج و سپاه و شهرداری از امروز به مدت 10 روز آغاز شد.
فرماندار قصرقند هم گفت: به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا سه ایستگاه غربالگری سلامت در ورودی و خروجی این شهرستان برپا شده است.
پاک اندیش افزود خوشبختانه با وحود کمبود امکانات بهداشتی تاکنون هیچگونه مورد مثبت کرونا در این شهرستان مشاهده نشده است.
وی گفت: کار ضد عفونی اماکن عمومی و مساجد به طور روزانه در حال انجام است.
وی تاکید کرد: به جز واحدهای صنفی مواد غذایی و خبازی ها، دیگر اصناف این شهرستان تعطیل شده است.
سرگرد اربابی فرمانده بسیج سپاه قصرقند هم گفت: به ازای هر 500 نفر از مردم این شهرستان یک گروه بهداشتی مشغول خدمات رسانی است.
وی گفت: بسبجیان این شهرستان پای به پای مسوولان تا ریشه کنی ویروس منحوس کرونا در صحنه حضور دارند.
مبادی ورودی و خروجی شهر نیکشهر هم برای مقابله با ویروس کرونا کنترل میشود.
سرهنگ صفوی فرمانده ناحیه مقاومت سپاه نیکشهر گفت :طرح غربال گری ویروس کرونا از دو هفته قبل در نیکشهر آغاز شده و روزانه 20 نیروی بسیجی با همکاری شبکه بهداشت نیکشهر کنترل ورودی و خروجی شهر نیکشهر را بر عهده دارند.