معاون سلامت اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری از افزایش نظارت بر فراورده های خام دامی خبر داد.
وی با اشاره به اینکه این طرح تا ۱۷ فروردین سال آینده ادامه می یابد، افزود: شهروندان برای تهیه انواع گوشت قرمز و آلایش های خوراکی دامی، فقط از واحدهای صنفی مجاز و دارای پروانه کسب معتبر و حائز شرایط بهداشتی خرید کنند.
صالحی گفت: 20 گروه ثابت و 180 گروه سیار در سطح استان و شهرستان ها، کار نظارت و بازرسی های بهداشتی در ایام نوروز را برعهده دارند.
وی افزود: مردم از تهیه مواد مورد نیاز خود از مراکز غیرمجاز و فاقد شرایط بهداشتی و دوره گردها خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را به نزدیک ترین مرکز دامپزشکی یا به تلفن گویای 1512 اطلاع دهند.