مدیرکل صدا وسیمای مرکز آذربایجانشرقی گفت: تاکنون بیش از 100 ساعت برنامه اختصاصی در رابطه با کرونا در شبکه سهند تولید و پخش شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، صفری در یازدهمین جلسه کارگروه استانی اطلاع رسانی قرارگاه زیستی استان افزود: ما زمانی به اثر بخشی تلاشهای همکاران خود پی خواهیم برد که خیابان ها و مکان های عمومی بسیار خلوت باشد و هیچ کس جز به ضرورت از منزل خود خارج نشود.
صفری، با اشاره به پژوهشی که در این زمینه انجام شده، گفت: طبق این نظرسنجی 90 درصد مردم تبریز گفتهاند، ویروس کرونا برای آنها موضوع جدی است و حدود 65 درصد مردم اعلام کردهاند که از این موضوع نگران هستند.
وی ادامه داد : این یعنی برای 35 درصد مردم هنوز خطر ویروس کرونا به مسئلهی اصلی تبدیل نشده که یک زنگ خطر برای استان است.
وی افزود: طبق این نظر سنجی 75 درصد مردم از اطلاع رسانیهای صداوسیما در رابطه با نحوهی آموزش پیشگیری و مراقبت در مقابل کرونا رضایت دارند.
به گفته وی ، براساس دادههای این نظرسنجی 70 درصد مردم اخبار شیوع کرونا را پیگیری میکنند و 30 درصد مردم در این مورد هنوز حساس نشدهاند.
مدیرکل صداوسیمای آذربایجانشرقی اضافه کرد: طبق این نظر سنجی حدود 20 درصد مردم اخبار و اطلاعات مربوط به ویروس کرونا را از فضای مجازی دریافت میکنند و همینطور 20 درصد مردم اذعان داشتهاند که اخبار مربوط به این بیماری را از طریق دوستان و اشنایان دریافت میکنند که این موضوع باعث دامن زدن به شایعات در جامعه میشود.
صفری همچنین گفت: فضای مجازی به دلیل کثرت اطلاعات غلط و اخبار جعلی و نبود کنترل مناسب، در این روزها به فضای تشنج آفرینی در سطح جامعه تبدیل شده است.
وی ادامه داد : کانالها و گروههای بیهویت در بستر رسانههای مجازی در این روزها سوهان روح مردم شده است که نیاز هست هم سواد رسانهای مردم افزایش یابد و هم اینکه محتوای اقناعی و مستند در اختیار مردم قرار داده شود.
وی اقدامات خود مراقبتی تک تک شهروندان را سرنوشت ساز خواند و تصریح کرد : در حال حاضر با پدیدهای در جهان، روبهرو هستیم که در رابطه با آن اطلاعات بسیار کم و ضد و نقیضی وجود دارد و دلیل آن جدید بودن و سرعت بالای انتشار آن است و اگر طبق اخبار رسیده این ویروس سلاح بیولوژیکی باشد، دشمن این فضای ابهام آلود را دستآویزی برای ضربه زدن به فضای روانی و فکری ملت ایران قرار داده است.
صفری، استفاده از پتانسیل افراد و گروههای مرجع همانند ورزشکاران، هنرمندان، علما، معلمان و.. را برای تشویق مردم به خانه ماندن را یکی از راهکارهای این کارگروه دانست و تاکید کرد : تا زمانی که مردم حساسیت شرایط را به خوبی متوجه نشوند تمام اقدامات کادر سلامت بیهوده خواهد بود.