کاشت پیازدر 2هزارهکتارازمزارع فریدن آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرجهادکشاورزی فریدن گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا وتوصیه های بهداشتی امکان داردمیزان سطح زیرکشت تا300هکتارکاهش یابد.
حسن احمدی شاپورآبادی با اشاره به اینکه کشت پیاز هرساله از 20اسفندآغاز می شود و تا اواخر اردیبهشت هم ادامه دارد افزود:متوسط برداشت این محصول 75تن درهکتار است و پارسال بیش از150هزار تن پیاز درفریدن تولید و روانه بازارشد.
وی درخصوص توصیه های بهداشتی برای جلوگیری ازشیوع بیماری کرونا گفت: برای کشت هر هکتار پیاز 60نفرکارگر نیاز است که روزانه حدود1700نفرمی شود بنابراین توصیه می شود تاجایی که ممکن است ازکارگران بومی برای کاشت پیاز استفاده کنند.
مدیرجهادکشاورزی فریدن افزود: چنانچه از کارگران غیربومی استفاده شود ، این افراد باید در مزرعه اسکان داده شوند و نبایددرشهرهای منطقه رفت و آمدکنند.
درمدت 60 روز کاشت پیازدرشهرستان فریدن بیش از120هزارنفرروز مشغول به کارمی شوند.