واحدهای صنفی و تولیدکنندگان موادغذایی زیر ذره بین کارشناسان مرکز بهداشت محیط اصفهان هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز اصفهان، کارشناس مرکز بهداشت محیط شماره دوی اصفهان با اشاره به اینکه عملکرد بهداشتی مراکز تهیه و توزیع با نظارت بیشتری همراه شده افزود: واحدهای صنفی هم در شرایط جاری باید با حساسیت بیشتری، سلامت محصولات خود را کنترل کنند.
کمالی با اشاره به هزار و 170 مورد بازرسی صورت گرفته از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی از ابتدای اسفند تاکنون افزود: در این بازرسی ها 57 واحد صنفی پلمب و یا به مراجع قضایی معرفی شده اند.
وی با بیان اینکه سلامت مردم خط قرمز مرکز بهداشت است افزود: شهروندان می توانند شکایات خود را با سامانه 190 بهداشت محیط مطرح کرده تا در اسرع وقت رسیدگی شود.