آغاز تولید تله فیلم سینمایی « ایستگاه سلام » در اراک
به سفارش شبکه آفتاب و حمایت معاونت امور استانهای سازمان صداوسیما،تولید تله فیلم سینمایی « ایستگاه سلام » در اراک کلید خورد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ به سفارش شبکه آفتاب و حمایت معاونت امور استانهای سازمان صداوسیما، مرحله تولید تله فیلم سینمایی ۹۰ دقیقه ای « ایستگاه سلام » با حضور سید علی آقازاده استاندار مرکزی، دبیقی مدیر کل صدا و سیمای استان و جمعی از مدیران فرهنگی در اراک آغاز شد.
تله فیلم سینمایی ۹۰ دقیقه ای « ایستگاه سلام » به تهیه کنندگی سعید مرادی با ساختاری نمایشی و محوریت دینی و ۲۰ روز تلاش شبانه روزی عوامل جهت پیش تولید و همچنین ۱۵ روز برای تولید، با حضور در بیش از ۲۰ لوکیشن مختلف، تهیه و تولید و بزودی از شبکه یک سیما و شبکه استانی آفتاب به روی آنتن خواهد رفت.
آغاز تولید تله فیلم سینمایی « ایستگاه سلام » در اراک
آغاز تولید تله فیلم سینمایی « ایستگاه سلام » در اراک
آغاز تولید تله فیلم سینمایی « ایستگاه سلام » در اراک
آغاز تولید تله فیلم سینمایی « ایستگاه سلام » در اراک
آغاز تولید تله فیلم سینمایی « ایستگاه سلام » در اراک
آغاز تولید تله فیلم سینمایی « ایستگاه سلام » در اراک
این پروژه با حضور بازیگرانی نامی و مطرح همچون: فریباجدی کار - سیامک اطلسی– نیلوفرشهیدی - فرخنده فرمانی زاده – لیداعباسی – امیرکرمی - جعفرطریقتی – پوریا رضایی و نیز نویسندگی محسن جسور و کارگردانی سامان مرادحسینی تولید می شود. همچنین در این تله فیلم، مدیر تصویربرداری پویان آقابابایی - مدیرصدابرداری هادی سلیمان زاده - طراح چهره پردازی مسعودعربی- طراح صحنه ولباس صدراصدری – مدیرتولیدسعیدعطایی- مدیرتدارکات محمدوطن چی- مدیربرنامه ریزی و دستیار اول کارگردان امیر رونقی- عکاس وتصویربردارپشت صحنه مهدی عباسی- تدوین منوچهرصانعی- صداگذار هادی افشار- موسیقی رضاخسروی - اصلاح رنگ و نور هاله گرجی - منشی صحنه کیمیانوری و ناظرکیفی داریوش منتظری بر عهده دارند.
داستان این فیلم سینمایی از این قرار است که مانیا، دختری از ارامنه شهر اراک به تازگی پدر خود را بر اثر سرطان در شهر برلین آلمان از دست داده است؛ پس از مراسم چهلم پدر در مواجهه عمه خود با مادر و عمویش، پیرامون سهم الارث خانواده متوجه می شود که نام اصلی او فاطیما بوده است و بعدها نام او را مانیا گذارده اند. عمه به مانیا می گوید که او برادرزاده او نیست و او مسلمان زاده ای است که آنوش و اریک، وی را به فرزندخواندگی پذیرفته اند. چرا که آنها توانایی بچه دار شدن نداشته و آنوش نازا بوده است. عمه هاسمیک مدارک جدی ای را از پرورشگاهی در مشهد به مانیا می دهد و مدعی است او سهمی از ارث برادر را نخواهد برد.
مانیا بسیار پریشان می شود. او که هفته های آخر بارداری را میگذراند با شنیدن ادله عمه هاسمیک مستاصل شده و در نهایت برای کشف راز فاطیما از مادر سوال دارد. آنوش توضیح می دهد که در زمان جنگ به عنوان پرستار به مشهد اعزام می شود. در حین نگهداری از رزمنده شیمیایی ای، مادر رزمنده بی آنکه بداند وی مسیحی است؛ در حق او دعا می کند تا امام رضا حاجتش را بدهد. رزمنده شهید می شود و از هاسمیک می خواهند تا برای کمک و سرپرستی یتیم خانه ای در مشهد که چند کودک ارمنی در آن زندگی می کنند به آنجا برود. اریک، همسر آنوش به سراغ آنوش رفته و در نهایت آنوش در خواب می بیند که شخصی به او دختری را هدیه می دهد و از وی میخواهد تا نام مادرش را بروی دختر قرار دهد.
انتظار میرود با حمایت صداوسیمای استان مرکزی و نیز معاونت امور استانهای سازمان صداوسیما، این تله فیلم همچون دیگر مجموعه های تولیدی شبکه آفتابفتاب، بعنوان اثر تلویزیونی قابل قبول و جذاب برای مخاطبین بوده و بتواند قدمی مؤثر و بزرگ در راستای اهداف سازمانی و اجتماعی مدنظر جامعه هدف خود و نیز اقدامی تاثیر گذار در معرفی فرهنگ، تاریخ و ظرفیت های مختلف گردشگری و صنعتی استان مرکزی بردارد.