رئیس حزب کارگر انگلیس در نشست مجلس عوام این کشور، سیاستهای دولتهای محافظه کار در انگلیس را عامل کاهش امید به زندگی در این کشور دانست.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، جرمی کوربین رئیس حزب کارگر انگلیس در نشست مجلس عوام این کشور سیاستهای دولتهای محافظه کار در انگلیس را عامل کاهش امید به زندگی در میان زنان این کشور دانست.جرمی کوربین گفت:"آقای رئیس، جای تعجب نیست که میزان امید به زندگی در حال کاهش است. ما یکی از ثروتمندترین کشورها در جهان هستیم آیا این موضوع منطقی است که میزان امید به زندگی در این کشور در حال کاهش یافتن است؟ آقای رئیس، امید به زندگی در میان فقیرترین افراد در جامعه ما در حال کاهش است. دولت باید پاسخی برای این موضوع داشته باشد.
جرمی کوربین افزود: یک چهارم مددکاران اجتماعی در انگلیس را زنان تشکیل میدهد، زنانی که قرارداد کاری آنها از نوع «قرارداد صفر ساعت» است. ضروری است که مددکاران اجتماعی در صورت مشاهده نشانههای آلودگی به ویروس کرونا خود را در خانه قرنطینه کنند، اما بسیاری احساس میکنند که چارهای جز کار کردن ندارند.
وی گفت: جای تعجب ندارد که امید به زندگی کاهش پیدا کرده است، زیرا دولتهای متوالی حزب محافظه کار، ۸۶ درصد از اعتبارات مالی در حوزه سلامت را کاهش داده اند و این مسئله بار سنگینی روی دوش زنان گذاشته است. ما یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیا هستیم و آدم شگفت زده میشود که امید به زندگی در چنین کشوری کاهش پیدا کرده است! برای افراد فقیر جامعه، امید به زندگی رو به کاهش است. دولت باید به این مسئله پاسخ دهد.
کوربین همچنین خاطر نشان کرد: ۵۰ سال قبل، قانون «برابری دستمزدها» وضع شد. اما زنان هنوز ۱۷ درصد کمتر از مردان دستمزد دریافت میکنند. برآورد میشود با این دولتی که در انگلیس روی کار است، ۶۰ سال دیگر باید بگذرد تا این شکاف از بین برود. چرا نخست وزیر مانند حزب کارگر عمل نمیکند و سال ۲۰۳۰ را به عنوان چشم انداز خود برای از بین بردن این شکاف در نظر نمیگیرد؟
وی گفت: شکاف ۱۷ درصدی شکاف بسیار بزرگی است و باید از بین برود و دولت باید در این زمینه اقدام کند. آقای رئیس، هر دو هفته یک بار، سه زن در انگلیس به دست همسر کنونی (شریک جنسی) یا سابق خود کشته میشوند. اگر بخش زیادی از مردم مجبور شوند خود را در خانه قرنطینه کنند، احتمال افزایش خشونت خانگی وجود دارد. ده سال ریاضت اقتصادی باعث شده است شوراهای شهر بودجه لازم برای حمایت از قربانیان سوءاستفاده خانگی را نداشته باشند.
رئیس حزب کارگر انگلیس همچنین افزود: نخست وزیر بارها اظهارات توهین آمیز علیه زنان سرپرست خانوار و فرزندانشان بیان کرده است. بله! او فرزندان این خانوادهها را بی تربیت، تهاجمی و غیرمشروع توصیف کرده است. وی زنان مسلمان را به سارقان بانک تشبیه کرده است. وی علیه زنان شاغل گفته «بهترین راه برای برخورد با یک همکار خانم این است که او را لمس کنیم و او را به مسیرش هدایت کنیم!» هر حرفی دارای پیامد است! حرفهای توهین آمیز او با سیاستهای توهین آمیز و تبعیض گونه همراه شده اند - از قوانین مربوط به تجاوز جنسی گرفته تا تعطیلی «خدمات محلی» که زنان معلول به میزان زیادی به آن متکی هستند.
وی همچنین از نخست وزیر انگلیس (بوریس جانسون) خواست به خاطر اظهارات توهین آمیزش علیه زنان عذرخواهی کند.