طرح تولید سس زرشک و دستیابی به فرمولاسیون بهینه آن به عنوان یکی از طرحهای صنعتی برگزیده دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور معرفی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی ، این طرح توسط پژوهشگران دانشگاه بیرجند تهیه شده است که تولید سس زرشک
ارائه فرمولاسیون نهایی کاملاً ارگانیک به همراه نتایج ارزیابی مربوط که پس از تولید بیش از ۷۰ نمونه و انجام ارزیابیهای مختلف به دست آمده از جمله اقدامات انجام شده در این طرح تحقیقاتی است.
تهیه طعم و مزههای مختلف از این سس رژیمی از برنامههای توسعه آن در آینده است.