بازدید از رستورانهای بین راهی قاین
دستگاههای اجرایی عضو گروه نظارت بر تاسیسات خدماتی- بین راهی، از رستورانهای بین راهی شهرستان قاین بازدیدکردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان قاین گفت
: به واسطه وضعیت فوق العاده و قابلیت شیوع بالای ویروس کرونا و لزوم همکاری مردم و دستگاههای متولی در پیشگیری، کنترل و مبارزه با این بیماری واگیردار، دستگاههای اجرایی عضو گروه نظارت بر تاسیسات خدماتی- بین راهی، از رستورانهای بین راهی شهرستان قاینات بازدیدکردند.
عباس زاده افزود: این بازدید با هماهنگی و حضور نمایندگان ادارهای عضو گروه نظارت شامل: اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، راهداری و حمل و نقل جاده ای، بهداشت و درمان، نظارت بر اماکن عمومی و ستاد اقامه نماز اداره شهرستان از تاسیسات گردشگری بین راهی رستوران پردیس آرین شهر، رستوران گلدیس خونیک گدار و رستوران رضوان واقع در مجتمع بین راهی خدماتی امام رضای قاین، انجام شد.
وی گفت: در این بازدید وضعیت سلامتی کارکنان، نصب اعلانات مربوط به مبارزه با بیماری کرونا، نحوه ارتباط و برخورد با مشتری، وضعیت لباس خدمه، کنترل معتبر بودن کارت بهداشتی، وضعیت انبار مواد غذایی، سالن پذیرایی و آشپزخانه، سالم بودن مواد غذایی، نمازخانه و سرویسهای بهداشتی توسط کارشناسان حاضر مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و برای رفع اشکالات، تذکرات به متصدیان واحدها داده شد.
عباس زاده افزود: این بازدیدها تا رفع مسائل و نواقص باقیمانده، با جدیت و بدون اغماض انجام خواهد شد.