رئیس بیمارستان امام علی (ع) ارتش در تبریز گفت : با بهرهگیری از توان نیروی متخصص داخلی، این مجموعه لباسهای ایزوله ویروس کرونا تولید میکند.
وی اضافه کرد: بر همین اساس اقدام جهادی برای طراحی و دوخت لباس های محافظ ایزوله سرهم قابل استریل و اتوکلاو برای کارکنان و بیمارانی که مشکوک به ویروس کرونا هستند،صورت گرفته است که در مقایسه با نوع خارجی هزینه کمتری داشته و ماسک های تولیدی نیز در اختیار کارکنان درمانی بیمارستان و بیماران قرار داده میشود.
دکتر محسنی ادامه داد: بیمارستان امام علی (ع) به محض دریافت خبر از اداره بهداشت و درمان نزاجا، قرارگاه منطقهای شمال غرب، قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۱ حمزه و دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با توجه به اهمیت موضوع، تیم جنگ نوین و واکنش سریع بهداشت و درمان را تشکیل داد و بخشهای حاد تنفسی، اورژانس و قسمت ایزوله و سایر قسمت ها را پیش بینی کرد.
وی گفت: برنامه ای نیز برای پزشکان مقیم که دارای تخصص عفونی و داخلی بوده و از تجربه بالایی در این زمینه برخوردارند، اتخاذ شده است به گونه ای که بیمارستان امام علی ارتش تبریز برابر بررسیهای به عمل آمده جزو معدود بیمارستان هایی است که دارای پزشکان عفونی و داخلی به صورت مقیم است.
دکتر محسنی با بیان اینکه بیمارستان امام علی(ع) ارتش تبریز به عنوان بیمارستان پشتیبان برای مقابله با ویروس کرونا تعیین شده است، اظهار داشت: این بیمارستان تمهیدات لازم را در خصوص کلیه اقلام آمادی، دارویی و لباس های حفاظتی فردی مورد نیاز انجام داده است و هم اکنون همه بخشهای بیمارستان در حال آماده باش کامل قرار دارند.
بیمارستان امام علی(ع) ارتش تبربز از جمله بیمارستانهای عمومی جنرال مجهز در تبریز است که ساختمان جدید امسال افتتاح شد و در حال حاضر دارای ۲۰۵ تخت فعال است.
این مرکز درمانی دارای بخش های جراحی مردان، داخلی مردان، تحت نظر اورژانس، زنان و مامایی، کودکان و نوزادان، داخلی مردان و زنان، بخش داخلی ۴، اتاق عمل، تخت های زایمان، لیبر، دیالیز، سرپائی اورژانس، ریکاوری، Post CCU و قلب و عروق، ICU، جنرال NICU – CCU است.
تاکنون تعداد مبتلایان به بیماری کرونا در آذربایجان شرقی به ۷۰ نفر رسیده است و متاسفانه ۶ نفر هم فوت کردند.