آیت الله رسول فلاحتی در این دیدار گفت : نباید اجازه دهیم عده ای با آلوده کردن فضای مجازی کاری کنند مردم به پزشکان و پرستاران زحمت کش حتی ذره ای گمان نادرست کنند.
آیت الله رسول فلاحتی با بیان اینکه متاسفانه برخی افراد همواره می خواهند به مردم و کشور آسیب برسانند افزود : نباید اجازه دهیم عده ای با آلوده کردن فضای مجازی کاری کنند مردم به پزشکان و پرستاران زحمت کش حتی ذره ای گمان نادرست کنند.
وی به آموزه های اسلام در خصوص بهداشت اشاره کرد و یادآور شد : قبلا هم گفته ایم اگر شخص مسلمانی از دنیا برود غسل، کفن، نماز و دفن او واجب است و اگر پزشک متخصص مومن و متعهدی بگوید آن میت مبتلا به بیماری کرونا بود و نمی توان غسلش داد، آن وقت باید میت را تیمم بدل ازغسل داده و نماز نیز حتما بر ایشان خوانده شود.
امام جمعه رشت با بیان اینکه بعضی بیماران و مخصوصا خانواده هایشان به ما مراجعه می کنند و از کمبود امکانات پزشکی گلایه دارند، خاطرنشان کرد: مردم در تهیه ماسک با مشکلاتی مواجه هستند.
آیت الله فلاحتی در ادامه تاکید کرد : متولی توزیع اقلام پزشکی و ضدعفونی در گیلان فقط باید دانشگاه علوم پزشکی باشد و در این زمینه همه دستگاه های متولی و دلسوز باید حول محور نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت و درمان بوده و با ایشان همکاری لازم را داشته باشند.
وی از مردم خواست در ضدعفونی منازل و معابر اسراف و افراط نکنند.
نماینده ولی فقیه در گیلان در پایان خاطرنشان کرد : رسانه ها بخصوص صدا و سیما در این ایام کارهای خیر و خداپسدانه مردم را بیشتر منعکس کنند تا در جامعه آرامش روحی و روانی حاکم شود.
نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت و درمان در مقابله با کرونا در گیلان هم گفت : اطلاعات و آگاهی آیت الله فلاحتی از جریانات روز و موضوعات استان برای ما بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.
دکتر مهدی شاد نوش با بیان اینکه ماموریت ما در استان انسجام کادرهای پزشکی و جذب امکانات لازم و پیگیری امور است افزود : متاسفانه برخی افراد سودجو نمی گذارند داروها و اقلام پزشکی راحت تر به دست مردم برسد.
وی با تاکید بر اینکه در تلاشیم تا تعداد بیماران مبتلا به کرونا کاهش یابد، خاطرنشان کرد: این ویروس وقتی وارد بدن انسان می شود، حدودا 2 هفته طول می کشد تا علائمش را نشان دهد؛ لذا نیاز است مردم دقت های لازم را داشته باشند و با دوستان ما همکاری کنند.
نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت و درمان در مقابله با کرونا در گیلان با بیان اینکه برخی ها اصلا درک درستی از شیوع این ویروس ندارند، گفت : موضوع کرونا یک جنگ تمام عیار است و ما نیازمند حمایت معنوی بزرگان استان هستیم.
دکتر مهدی شاد نوش افزود : اگر خیلی خوش شانس باشیم و طبیعت هم به کمک ما آید، تا پایان اردیبهشت ۹۹ پرستاران و پزشکان ما درگیر این بیماری در بیمارستان ها خواهند بود.
وی در پایان ضمن ابراز امیدواری از به ثمر نشستن زحمات کادرهای پزشکی در دفع کرونا ابراز امیدواری کرد : انشاالله با دعای خیر شما و مردم عزیزمان به زودی از بحران پیش آمده عبور خواهیم کرد.
دکتر محمد حسین قربانی نماینده آستانه اشرفیه و عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس شورای اسلامی نیز آخرین گزارشات و اقدامات انجام شده در مقابله با کرونا را بیان کرد.