صبح امروز آخرین وضع شیوع کرونا در جلسهای با حضور مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب در قم بررسی شد.
ابرازه با اشاره به اینکه تاکنون حدود 30 نفر از شهروندان قم براثر ابتلا به این بیماری جان باخته اند افزود: در حال حاضر بیمارستان های کامکار، فرقانی، علی بن ابیطالب، امام رضا و شهید بهشتی به بیماران مبتلا یا مشکوک به کرونا اختصاص داردو به طور متوسط در روزهای اخیر روزانه دویست مورد جدید مبتلا یا مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری و حدود دویست نفر بهبود یافته هم ترخیص می شوند.
وی مهم ترین شیوه مبارزه با کرونا را ایزوله خانگی دانست و خاطرنشان کرد:بیست هزار مترمربع از سطح شهر گندزدایی می شود و یک بیمارستان سیار ارتش در منطقه پردیسان راه اندازی و یک بیمارستان سیار دیگر هم توسط سپاه در منطقه جمکران به زودی مستقر می شود.
ابرازه افزود: هزار بسته بهداشتی شامل ماسک و موادضدعفونی کننده تاکنون به مردم داده شده و از امشب توزیع مجدد این اقلام بین شهروندان از سر گرفته می شود.
دکتر ابرازه با توجه شیوع ویروس کرونا خواستار افزایش روزهای تعطیل در استان شد و گفت: آمارهای به دست آمده نشان می دهد در روزهای تعطیل تعداد بستری ها به مراتب کاهش می یابد و امیدواریم مسئولان استان با افزایش موقت روزهای تعطیل به این روند کمک کنند.
مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب در قم نیز در این جلسه با بیان قدردانی رهبر معظم انقلاب به کادر درمانی و مدیران استانی در مبارزه با بیماری کرونا گفت: مردم قم همواره در صف مقدم انقلاب حرکت کرده اند و در بلای این ویروس منحوس بار دیگر مردم قم از این آزمون سربلند خارج میشوند.
محمدی عراقی به پیگیری هرچه بیشتر کمبودهای موجود تاکید کرد و گفت: برخی از این کمبودها در سطح استان با پیگیری مسئولان مرتفع میشود اما برخی از آن ها نیاز به پیگیری در سطح ملی دارند که باید از طریق وزارت بهداشت تا حصول نتیجه پیگیری میشود.
فرمانده سپاه استان قم هم در اين جلسه به برخي اقدامات صورت گرفته براي کنترل شيوع ويروس کرونا اشاره کرد و گفت: پدافند جنگ نوين سپاه پاسداران با 12 خودرو از هشتم اسفند تا کنون 520 هزار متر مربع از اماکن عمومي را ضدعفوني کرده است.
سردار شاهچراغي به کشف اقلام متعدد احتکار شده از قبيل ماسک و ژل ضدعفوني توسط نيروهاي سپاه اشاره کرد و گفت: از روز گذشته يگان فاتحين سپاه با استقرار در خروجي هاي استان اقدام به غربالگري و تب سنجي مسافران ميکنند.
امروز همچنين ستاد مديريت بحران در استانداري تشکيل شد.
معاون سياسي امنيتي استاندار در اين جلسه از تامين اعتبار لازم براي راه اندازي هرچه سريعتر بيمارستان هاي مادر و اميرالمومنين خبر داد و گفت: اين بيمارستان ها براي راه اندازي به حدود 225 ميليارد تومان اعتبار نياز دارد که با تمهيدات درنظر گرفته شده اين مبلغ از طريق تسهيلات بانک توسعه صادرات پرداخت ميشود.
سليمان پور با اعلام اين خبر که ورود و خروج اتباع در سطح استان به دقت رصد ميشود گفت: با حفظ حرمت زائران و مجاوران کريمه اهل بيت ورودي ها و خروجي هاي استان در حال کنترل است.
استاندار نيز در اين جلسه آگاهي بخشي و آرامش بخشي به جامعه را سياست کلي استان در مبارزه با ويروس کرونا دانست و گفت: در حال حاضر براي توليد اقلام دارويي و بهداشتي از تمام ظرفيت هاي استان استفاده ميشود.
سرمست به همراهي و همکاري بيشتر مردم ومسئولان در مبارزه با بيماري کرونا تاکيد کرد و افزود براساس پيش بيني ها روند بيماري کرونا در روزهاي آينده صعودي خواهد بود که بايد هرچه سريعتر اين روند متوقف و نهايتا اين بيماري ريشه کن شود.