استانداری
بازدید بازرسان از واحدهای نانوایی مازندران
روزانه ۴۰۰ بازرس از واحدهای نانوایی مازندران بازدید و نکات بهداشت فردی و اجتماعی را آموزش میدهند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با بیان اینکه واحدهای نانوایی با تغذیه مردم مستقیم ارتباط دارند گفت: ضرورت دارد از سلامتی خود و رعایت موارد بهداشتی اطمینان حاصل نموده و با مشاهده علایم بیماری در اجتماعات حضور پیدا نکنند.
حسن خیریانپور با اشاره به اینکه روزانه ۴۰۰ بازرس از واحدهای نانوایی بازدید و موارد بهداشت فردی و بهداشت محیط را کنترل، مراقبت و آموزش میدهند افزود: نانواییها باید از ورود افراد متفرقه به داخل نانوایی جلوگیری و با توجه به اینکه پول نقد از مهمترین ابزار انتقال این ویروس محسوب میشود، از دریافت آن خودداری و از کارت خوان استفاده کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با تاکید بر ضرورت استفاده ماسک برای کارکنان نانواییها گفت: تجهیزات نانوایی و سطوح که نان بر روی آن قرار میگیرد، روزانه و قبل از شروع به کار ضدعفونی و گند زدایی شده و یکبار در روز لباس کار خود را تعویض نمایند.
حسن خیریانپور از ادارههای صمت، غله و خدمات بازرگانی، تعزیرات حکومتی، دانشگاه علوم پزشکی و اتحادیه خبازان خواست: با توجه به قابلیت انتشار بسیار بالای کروناویروس، حفظ امنیت سلامت مردم مازندران در اولویت قرار گرفته و علاوه بر نظارت جدی و مستمر بر نانوایی ها، با واحدهای خبازی که اصول بهداشتی را رعایت نمیکنند برخورد قانونی لازم انجام و با تهیه و نصب بنر و یا چاپ بروشور اطلاعات کافی در این زمینه را به مردم ارایه دهند.