بیش از 13 هزار تن خامه پاستوریزه و استریل با نظارت های بهداشتی دامپزشکی از استان اصفهان به کشور روسیه صادرشده است.
محمد کشتکارافزود: روسیه که جزو کشورهای اوراسیاست سخت گیری های بهداشتی زیادی در واردات محصولات بویژه مواد غذایی دارد.
وی در ادامه به تولید روزانه بیش از سه هزار و 300 تن شیر خام در استان اصفهان معادل 10 درصد تولید کل کشور اشاره و اضافه کرد: بیش از 70 درصد شیر خام تولیدی از گاوداری های صنعتی به دست می آید که این موضوع اهمیت بیش از پیش صادرات را نمایان می کند. معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در پایان به قوانین تجارت بین الملل و اعتماد شکل گرفته از سوی کشورهای وارده کننده فرآورده های لبنی از کشورمان اشاره کرد و هدف از تشکیل این نشست را هم اندیشی و هم افزایی در راستای حضور کارشناسان ممیزی کشور روسیه در سه ماهه اول سال آینده بیان کرد.
استان اصفهان با تولید سالانه یک میلیون و 370 هزار تن شیر،رتبه نخست تولید این محصول در کشور را دارد و ۳۰ درصد این محصول صادر می شود.