باقری کنی در دیدار با رئیس شورای حقوق بشر خواستار شد
نهادهای حقوقبشری مدعیان خون شهید سلیمانی باشند
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان: ساختارهای حقوق بشری دنیا باید در ردیف نخستین مدعیان خون شهید سلیمانی باشند و آمریکاییها را به علت این جنایت رها نکنند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از وین، دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در دیدار با رئیس شورای حقوق بشر تاکید کرد ساختارهای حقوق بشری دنیا باید در ردیف نخستین مدعیان خون شهید سلیمانی باشند و آمریکاییها را به علت این جنایت رها نکنند.
خانم الیزابت تیشی فیسلبرگر، رئیس شورای حقوق بشر با علی باقری کنی معاون رئیس قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در ژنو دیدار و گفتگو کرد.
دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به ترور سپهبد سلیمانی گفت: جنایت آمریکایی ها فقط یک فرمانده شجاع را از ملت ایران نگرفت، بلکه بزرگترین مدافع حقوق ملتهای منطقه را مورد هدف قرار داد، لذا ساختارهای حقوق بشری دنیا باید در ردیف نخستین مدعیان خون شهید سلیمانی باشند و آمریکاییها را به علت این جنایت، رها نکنند.
معاون رئیس قوه قضائیه با اشاره به تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران گفت: مراجع حقوق بشری دنیا نباید با سکوت در برابر تحریم به مشروعیت بخشی به جنایت ضدانسانی آمریکا کمک کنند.
وی با ارائه تصاویری از وضعیت فاجعه بار مصدومان شیمیایی جنگ تحمیلی به رئیس شورای حقوق بشر گفت: از طنزهای تلخ تاریخ این است که کشورهای اروپایی که چند سال قبل سلاح شیمیایی در اختیار دیکتاتور بغداد قرار دادند تا مردم ایران و عراق را هدف قرار دهد، امروز مدعی حمایت از حقوق بشر شده و حامی قطعنامه حقوق بشری علیه ایران هستند!
رئیس شورای حقوق بشر نیز در این دیدار با اشاره نقش و جایگاه این شورا گفت: تعامل میان کشورهای عضو سازمان ملل، هدف اساسی شکل گیری شورای حقوق بشر است.
دیدار باقری دبیر ستاد حقوق بشر ایران با کمیسر عالی حقوق بشر در ژنو
میشل باشلت، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل با علی باقری کنی معاون رئیس قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.
معاون رئیس قوه قضائیه با اشاره به ماهیت حقوق بشری انقلاب اسلامی، در این دیدار گفت: سیاستهای جمهوری اسلامی ایران بر مبنای صیانت از حقوق انسانها و نیز تامین حقوق ملت ایران شکل گرفته است.
باقری کنی با اشاره به روند دشمنی آمریکا با ملت ایران تصریح کرد: مخالفت آمریکاییها با پیشرفت ملت ایران موجب شد تا به محض پیروزی انقلاب اسلامی، جلوی دسترسی ملت ایران به فناوریهای حساس را بگیرند و عملاً "حق پیشرفت" را از ملت ایران سلب نمایند.
معاون رئیس قوه قضائیه در ادامه افزود: اعتماد به نفس ملت ایران موجب شد تا علیرغم مخالفت آمریکاییها ملت ایران بتواند با اتکا به ظرفیتهای داخلی به پیشرفت دست یابد. باقری کنی ادامه داد: پیشرفت درونزای ملت ایران موجب خشم آمریکاییها و به همین دلیل آنها ملت ایران با تحریمهای وحشیانه مجازات کردند؛ به گونهای که حتی جلوی صادرات دارو به ایران هم گرفتند و عملاً قصد دارند تا علاوه بر حق پیشرفت "حق حیات" را نیز از ملت ایران سلب کنند.
دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به ترکیب کشورهای مدعی نقض حقوق بشر در ایران گفت: دولت اروپایی که بانی قطعنامه حقوق بشری علیه ایران در شورای حقوق بشر است، از یک سو با کمک به عربستان شریک سعودیها در قتل کودکان یمن است و از سوی دیگر با جلوگیری از صادرات دارو به ایران شریک آمریکاییها در قتل کودکان معصوم ایرانی است.
در این دیدار، خانم میشل باشلت با غیرانسانی و غیرقابل قبول دانستن تحریم تصریح کرد که کمیسریای عالی تنها نهاد سازمان ملل متحد است که در گزارش خود علیه تحریم موضعگیری کرده است.
کمیسر عالی حقوق بشر با تاکید بر این که ترور سپهبد سلیمانی را محکوم کرده است، اذعان کرد: سیاسی شدن حقوق بشر یک واقعیت تلخ است که نمیتوانیم آن را کتمان کنیم.
در پایان این دیدار طومار امضا شده توسط هزاران تن از مردم تهران در حاشیه برگزاری مراسم ۲۲ بهمن در خصوص محکومیت جنایت آمریکا در ترور سردار شهید سلیمانی و درخواست از مراجع بین المللی برای محکومیت این جنایت و پیگرد قرار دادن آمرین و عاملین جنایت فوق تسلیم کمیسر عالی حقوق بشر شد.
مقرر شد کمیسر عالی مراتب درخواست امضا کنندگان فوق را به دبیرکل سازمان ملل متحد و سایر مراجع ذیصلاح منتقل کند.