شیوهنامه پیشگیری از کرونا به صنوف مشهد ابلاغ شد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی ، مدیر گروه بهداشت محیط حرفهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: باهدف
علی اصغر حسنی افزود: این شیوهنامه برای همه رستوران داران، هتلداران، صاحبان فست فودها، محیط های کارگری و صنوف خدماتی به صورت جداگانه ارسال شده است.
وی گفت: متصدی هر واحد صنفی موظف است نظارت داشته باشد تا کارکنان با داشتن علایمی مانند تب، سرفه، تنگی نفس یا هرگونه علایم سرماخوردگی در محل کار حضور پیدا نکنند.
حسنی افزود: رعایت مسایل بهداشت فردی از جمله استفاده از دستکش، روپوش مناسب و ماسک که پیشتر هم به کارکنان واحدهای صنفی خدماتی توصیه شده بود، در شیوهنامه جدید مورد تاکید دوباره قرار گرفته است.
وی گفت: مراکز بهداشت آمادگی دارند هر نوع سوال از سوی واحدهای خدمات رسان و مردم را از طریق شماره ۱۹۰ پاسخگو باشند.