به گزارش
خبرگزاری صدا و سيما به نقل از «ایثار»، امیر کریمی، مدیرکل درمان و توانبخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به حضور پروفسور والتر اشتومر فوق تخصص مغز و اعصاب از آلمان در کشورمان، گفت: پروفسور اشتومر به همراه تیم پزشکی ایرانی از تاریخ ۲۶ تا ۲۹ بهمن با حضور در بیمارستان فوق تخصصی خاتمالانبیاء (ص) به ویزیت و درمان جانبازان و ایثارگران پرداختند.
وی افزود: در این دوره زمانی ۲۴ نفر از خانواده معظم شهدا و جانبازان معزز تحت ویزیت، مشاوره درمانی و عمل قرار گرفتند که ۵ مورد از این اقدامات، اعمال جراحی بود.
انعقاد تفاهمنامه مشترک بنیاد و پژوهشگاه علوم انسانی مراسم تبادل تفاهمنامه همکاری مشترک مابین «معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران» و «پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی» برگزار شد.
حجتالاسلام محمدحسن کاویانی راد در این مراسم با بیان اینکه این تفاهمنامه ارزشمند میتواند بخشی از بنیان نظری و پژوهشی فرایند تحقق ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را محقق کند، گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران ورای همه ابعاد و ساختار سازمانی و خدمات خود، روحی لطیف، زنده، جاری، پاینده و پویا در بستر شکلگیری دارد که بیشک نشان از اوج شکوفایی، بینش و آیندهنگری حضرت امام خمینی (ره) است.
وی افزود: مجموعهای از ساختارها که دارای مؤلفههای کاربردی از دانش است در برهههای زمانی خاص قابلیت عرضه، تبلور و مدیریت پیدا میکند و در حال حاضر نیازمند سازوکارهایی هستیم که از مجموع آنها بتوانیم مؤلفههایی را بهعنوان فرمولهای علمی نه در حد اطلاع از گذشته بلکه برای کشف مبانی برای تولید آینده و مواجهه با آن استخراج کنیم.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد تاکید کرد: نیازمند اقدامات فوری پژوهشی و تحقیقی همهجانبه در این حوزه هستیم، روشهای مختلفی در مکتوبات حوزه ایثار و شهادت آزموده شده و امروز باید از جمعآوری اطلاعات و آثار فراتر رفته و مجموعه داشتههای خود را بهصورت نظاممند بهگونهای فراوری کنیم که خروجی آن تبدیل به فرمولهای پیشبینی پذیر برای تولید آینده شود.
وی خاطرنشان کرد: ۹ میلیون سند ارزشمند از شهدا در اختیار ماست، خاطرات شفاهی شهدا و ایثارگران گردآوریشده، اما باید از انباشت اطلاعات به فرآوری آن برسیم که بهصورت علمی «سرگذشت پژوهی شهدا» و «سیره نگاری شهدا» در این راستا است.
حجتالاسلام کاویانی راد ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در فرازی از سخنانشان درباره کیفیت جمعآوری آثار شهدا، بر تحقیقات پرسشگران در زمینهٔ «انگیزه والدین شهدا» از گسیل داشتن فرزندانشان به جبهه و «انگیزه شهدا» از این حرکت مقدس تاکید کردهاند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان سخنان خود ضمن قدردانی از اهتمام پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در ورود به این عرصه مقدس و استراتژیک، خواستار استمرار و تداوم و عملیاتی نمودن تمامی بندهای تفاهمنامه شد.
گفتنی است؛ در پایان این مراسم، تفاهمنامه مشترک میان بنیاد شهید و امور ایثارگران و پژوهشگاه علوم انسانی با حضور حجتالاسلام کاویانی راد معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد، حسینعلی قبادی رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و رحیم نریمانی مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد امضا شد.
برگزاری استارتآپ ویکند دفتر دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر مدیرکل دفتر دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر از برگزاری استارتآپ ویکند دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر از ۲۱ اسفند تا ۲۴ اسفند خبر داد.
عادل مهری در خصوص برنامههای استارت آپ (مرکز نوآوری و شکوفایی) گفت: استارتآپ ویکند یک رویداد آموزشی- تجربی با متد بینالمللی است که در ۳ روز متوالی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه لینک این رویداد در mdpt.ir/startupweekend قرار دارد، افزود: در این برنامه شرکتکنندگان با انگیزهای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، علاقهمندان به استارت آپ، بازاریابهای حرفهای و طراحان گرافیک گرد هم میآیند تا در طی ۵۴ ساعت ایدههایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل دهند و هر گروه ایدهای را اجرا کند.
مدیر کل دفتر دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر در خصوص اهداف این اردوی کارآفرینی، اظهار داشت: هدف از برگزاری این رویداد تقویت اکوسیستم کارآفرینی از طریق آموزش علمی و عملی افراد علاقهمند به راهاندازی کسبوکار شخصی و اجرایی کردن ایدههای خود مطابق با اصول علمی کسبوکار است.
مهری با اشاره به فعالیتهای شرکتهای نوپا، اضافه کرد: استارتاپ به شرکتهای نوپایی گفته میشود که با یک ایده ساده و اولیه شروع میکنند و بهسرعت رشد میکنند. استارتاپها به سرمایه هنگفتی نیاز ندارند و با یادگیری سریع و فنّاوری رشد میکنند. استارتاپ ویکند یک رویداد آموزشی- تجربی غیرانتفاعی است که همانند رویداد استارتاپ طراحیشده و در پایان هفته برگزار میشود. این رویداد مقدمهای برای برگزاری مسابقات ایده پردازی است که قرار است بهصورت مستمر و بهتدریج در سطح ملی برگزار شود.
وی تأکید کرد: این رویداد با هدف تحریک جامعه دانشجویی و فرزندان خانوادههای شهدا برای تحقق؛ فراهم آوردن بستر مناسب برای جذب ایدهها در زمینه ایدههای کاربردی، حمایت از ایدههای خلاقانه و گروههای برتر در زمینه توسعه و کاربردهای نوین، تشویق افزایش حس خودباوری و اعتماد به نفس شرکتکنندگان در جهت گرایش آنها به سمت کارآفرینی و پیگیری ایدههای خلاقانه خود، ایجاد جریان توسعه فرهنگ فناوری نرم و تقویت کار گروهی است.
مدیرکل دفتر دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر درباره زمان این رویداد، اظهار داشت: رویداد سهروزه از ۲۱ اسفند تا جمعه ۲۳ اسفند ۹۸ در مجتمع شهید رسولزاده کار خود را آغاز میکند و اختتامیه آن روز شنبه ۲۴ اسفند در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار میشود.
وی در ارتباط با جوایز این همایش، گفت: به تیم اول مبلغ ۵ میلیون تومان به همراه فضای استقرار، تیم دوم مبلغ ۴ میلیون تومان و فضای استقرار و تیم سوم مبلغ ۳ میلیون تومان و فضای استقرار بهعنوان جایزه اهدا میشود.
مهری افزود: میزان نو بودن ایده، میزان تشخیص نیاز یا خلق نیازهای جدید، قابلیت تبدیل شدن ایده به محصول، قابلیت تجاریسازی ایده، روش بیان و ارائه ایده، استراتژی کسبوکار، انعطافپذیری و قابل تغییر بودن، میزان نو بودن ایده اصلی، نحوه تشخیص نیاز یا خلق نیازهای جدید، نحوه پیادهسازی، میزان کاربردی بودن محصول تولید شده، کیفیت و جذابیت ظاهری محصول، مدل درآمدی محصول، قابلیت تجاریسازی محصول و تیم اجرایی از جمله معیارهای داوری این رویداد است.
علاقهمندان برای شرکت در این رویداد باید پرسشنامهای را که در پیوند استارتاپ ویکند قرار داده شده است، تکمیل و ارسال کنند.