ستاد مدیریت اقدامات پیشگیرانه و کمیته رصد و سلامت دانشگاه تشکیل و اطلاعیهای در این باره صادر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران؛ متن اطلاعیه به این شرح است:
بسمه تعالی
به اطلاع کلیه همکاران محترم دانشگاه و دانشجویان عزیز میرساند که به منظور برنامه ریزی و اجرای دقیق اقدامات مورد نیاز برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، ستادی تحت عنوان «ستاد مدیریت اقدامات پیشگیرانه» به ریاست دکتر ذاکری (رییس دانشگاه علم و صنعت ایران) تشکیل و «کمیته رصد و سلامت دانشگاه» به عنوان زیرگروه این ستاد در روز شنبه سوم اسفند ۱۳۹۸ تشکیل و تصمیمات مربوطه به شرح پیوست، اتخاذ و برای اجرا به واحدهای دانشگاه ابلاغ شد.
صورتجلسه کمیته رصد و سلامت دانشگاه ۳ اسفند ۹۸
دستور جلسه: بررسی مسائل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا
شرح مصوبات و رئوس موضوعات مطرح شده:
در رابطه با بحث پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در دانشگاه بخصوص در خوابگاهها و مراکز عمومی دانشجویی، اجرای موارد ذیل مورد تصویب قرار گرفت:
* نصب تجهیزات استفاده از محلولهای آنتی باکتریال در ورودی خوابگاهها
* توزیع مواد ضدعفونی کننده تهیه شده برای استفاده در مراکز عمومی دانشگاه
* توزیع ماسکهای تهیه شده جهت استفاده سرپرستهای خوابگاهها و نیروهای انتظامات در خوابگاه، اداره بهداری و اداره تغذیه
* پیگیری جهت تامین ماسک و مواد ضدعفونی کننده برای استفاده در روزهای آتی به منظور ضد عفونی سطوح عمومی و دستگیرههای دربها توسط اداره خدمات
* چاپ پوسترهای مناسب توسط اداره انتشارات و تحویل به اداره روابط عمومی برای توزیع در واحدها و نصب در محل مناسب. (محتوای این پوسترها از اداره بهداری اخذ شود)
* نصب تابلو (بنر)های مربوط به نکات ایمنی و بهداشتی در ورودی کلیه خوابگاهها و تمامی بلوکهای خوابگاه داخل.
* حذف ثبت اثر انگشت برای ورود دانشجویان به خوابگاه
* پذیرش نکردن مهمان از خارج از دانشگاه و مدیریت کردن مهمانهای داخلی
* آموزش نیروهای خدماتی برای انجام عملیات ضدعفونی از طریق اداره بهداری
* ضدعفونی کردن سالنهای ورزشی داخل خوابگاهها
* آموزش رانندگان اتوبوسهای خوابگاهها و بخصوص اتوبوسهای استیجاری جهت ضدعفونی کردن دستگیرهها و سطوح در تماس با مواد ضدعفونی کننده
* نصب تجهیزات مواد ضدعفونی برای شستشوی دستها در ورودی سلف سرویسهای داخل و خوابگاهها
* استفاده نیروهای پیمانکار تغذیه از ماسک و دستکش و مایع ضدعفونی کننده در آشپزخانه
* معاینه کامل نیروهای آشپزخانه و اداره تغذیه توسط اداره بهداری و ممانعت از ورود افراد متفرقه به محدوده آشپزخانه
* رعایت فاصله مناسب هنگام توزیع غذا (کشیدن غذا در ظروف) با محل تحویل دهی غذا به دانشجو (حداقل یک متر فاصله رعایت شود)
* توصیه به دانشجویان در خوابگاهها برای استفاده از ظروف و قاشق و چنگال اختصاصی خود.
* خرید قاشق و چنگال جدید به تعدادی که برای یک وعده غذایی کمبودی نداشته و نیاز به شستشوی مجدد نداشته باشد
* اطمینان از استفاده از دستکش در هنگام توزیع غذا و نان در خوابگاهها
* ابلاغ به کلیه کارکنان صنوف مستقر در دانشگاه برای استفاده از ماسک
* آموزش کارکنان خدماتی در سطح دانشگاه با کمک بهداری دانشگاه تا نحوه ضدعفونی کردن را آموزش دیده و رعایت کنند
* لغو نمایشگاههای عمومی، اردوهای دانشجویی و تجمعات غیرضروری دانشجویی (حتی الامکان)