تولید بیش از ۶۳ تن گوشت ماهی در استهبان
سالانه بیش از ۶۳ تن گوشت انواع ماهیان در استهبان تولید میشود
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی از تولید سالانه ۶۳ تن گوشت انواع ماهیان در استهبان خبر داد و گفت: از مجموع انواع گوشت تولیدی ۲۱ تن مربوط به ماهیان گرمابی کپور و آمور است و ۴۲ تن مربوط به انواع ماهیان خاویاری شامل فیل، شیپ و ازون برون است.
وی ابراز امیدواری کرد : با راه اندازی مزرعه توزیع بچه ماهی ،استقبال کشاورزان و پرورش دهندگان ماهی افزایش یابد و دغدغهای برای تهیه بچه ماهی وجود نداشته باشد.
مهدی اعیان منش افزود: پرورش ماهی در استخرهای کشاورزی، یک روش برای بهره وری بیشتر از منابع آب به شمار میرود و کشاورزان میتوانند هم زمان با آبیاری زمینهای خود در کنار آن به پرورش ماهی مشغول شوند و علاوه بر تولید و اشتغال زایی و غنی سازی آب کشاورزی به سود بالایی نیز برسند.