به گفته نماینده ولی فقیه در البرز زکات می تواند عاملی مهم برای از بین بردن چهره فقر از سیمای جامعه اسلامی باشد.
وی با بیان اینکه مجموعه ای از روایات در خصوص رسیدگی، نگهداری و توسعه تولیدات کشاورزی و دامی وجود دارد، ادامه داد: تولید در بخش های مختلف کشاورزی باید با مسایل روز پیش برود و به همین دلیل است که امنیت غذایی و ملی مربوط به این بخش است.
آیت الله حسینی همدانی در ادامه به موضوع زکات اشاره کرد و گفت: کشاورزان مهم ترین عاملان زکات هستند زیرا از جان، سرمایه و زمین خود مایه گذاشته و تولید می کنند که این تولید نیز به نوعی زکات است زیرا زکات فقط مربوط به مسایل مالی نیست.
وی با بیان اینکه خداوند برای هر چیزی و هرکسی رزقی قرار داده که باید زکات آن رزق را بپردازد، گفت: دایره زکات بسیار وسیع است به طوریکه هم مسایل مادی و هم معنوی را دربرمی گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان البرز به وجهه اقتصادی زکات در نظام اسلامی اشاره کرد و افزود: از بین بردن فقر در سیمای جامعه اسلامی برای اینکه جامعه ای عزیز و عزتمند داشته باشیم، از مهمترین دستاوردهای زکات است تا در جامعه اسلامی کسی مبتلا به فقر نباشد.
وی ادامه داد: اسلام با تکاثر و انباشت مال مخالفت دارد ولی با کوثر مخالفت ندارد زیرا منجر به توسعه خوبی ها و خیرات در عالم می شود و در روایات بسیاری داریم که زکات باعث افزایش ثروت می شود.
در حاشیه این همایش نمایشگاهی از تولیدات نمونه استان در بخشهای دام ، زراعت ، باغبانی و محصولات گلخانه ای و صنایع تبدلی به نمایش گذاشته شد.