رییس دفتر رئیس جمهور تامین ارز را از بزرگترین جهادها در حوزه اقتصاد کشور دانست.
رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: تلاش می کنیم ارز تک نرخی باشد و دولت تصدیگری را کنار گذاشته و به بخشهای خصوصی متکی باشد تا اقتصاد سالم شود زیرا که دولت پناهگاه بخش خصوصی است.
استاندار آذربایجان شرقی هم گفت: اقتصاد استان ما متکی بر بخش خصوصی است و با وجود همه فشار های به لطف خدا خم به ابرو نیاوردند تا جایی که هیچ واحدی امسال تعطیل نشده وحتی 117واحد تولیدی استان که تعطیل شده بودند به چرخه اقتصاد برگشتند.
پورمحمدی افزود: در صدور مجوز به بخش خصوصی در کشور در رتبه اول هستیم و با 53درصد افزایش صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته گامهای موثری در اقتصاد استان برداشته شده است.
استاندار خاطرنشان کرد: جلسات ستاد تسهیل استان به صورت مرتب برگزار می شود و 47درصد مصوبات آن به مرحله اجرایی رسیده است و تمام مجموعه عوامل استان تلاش داریم تا دوران سخت تحریم های ظالمانه را پشت سر بگذاریم.
جهانگیری معاون امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی هم در این جلسه با ارایه گزارشی از وضع تولید و اقتصاد استان گفت: در مجموع فضای اقتصاد استان بیش از اتتظارات است و تولید و تجارت هر دو در وضع مناسبی هستند چرا که هم در صنعت و هم کشاورزی و گردشگری با رونق مواجه هستیم.
وی ادامه داد: در برنامه توسعه صادرات استان حدود 2/8میلیون دلار صادرات داریم که امید است تا پایان سال به 3میلیون دلار برسد و در بحث واردات نیز 990میلیون دلار واردات داشتیم و در حوزه سرمایه گذاری نیز در سال جاری 6مورد سرمایه گذاری خارجی با 91میلیون دلار انجام شده است.
جهانگیری خاطر نشان کرد: در حوزه داخلی صنعت در 10ماهه گذشته حدود 385مورد پروانه بهره برداری صادر شده که 27درصد رشد را نشان می دهد همچنین 120هزار صنف در استان فعال هستند که متاسفانه بسیاری دارای پروانه فعالیت نیستند.
در این جلسه تعدادی از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان استان مشکلات و دغدغه های خود را در بحث مالیات و دیگر حوزه ها بیان کردند.