سازه فوق سنگین ۵۲متری کارخانه فولاد تربت حیدریه نصب شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر مجتمع فولاد تربت حیدریه صبح امروز در حاشیه نصب این سازه فوق
محمد کریمی با بیان اینکه تکنولوژی ساخت واحدهای احیا و گندله سازی فولاد در کشور بومی شده و دیگر نیازی به واردات از خارج کشور نیست، افزود: با انتقال آخرین قطعه بزرگ از "استک" (دودکش) به محل کارخانه فولاد رخ، این سازه فلزی عظیم نصب شد.
وی ادامه داد: از آنجایی که قطعات متفاوتی به لحاظ زمان تحویل قرار است در این پروژه نصب و راه اندازی شوند و تولید و نصب برخی از آنها زمان براست، سعی کردیم به مرور زمان قطعات مورد نیازمان را سفارش دهیم تا تولید و برای نصب به محل پروژه انتقال داده شوند که این دودکش یکی از آنها است و در ادامه دیگر تجهیزات کوره، ترانس های برق و سایر تجهیزات به محل پروژه انتقال داده می شود.
کریمی اضافه کرد: عملیات ساخت این پروژه در سال86 قرار بود شروع شود اما به دلایل متعددی این امر محقق نشد؛ تا اینکه در سال 93دوباره گام هایی برای آغاز عملیات اجرایی پروژه برداشته شد و بازهم به مشکلاتی برخوردیم و همچنان متوقف ماند و در نهایت در سال97 عملیات ساخت پروژه آغاز شد.
وی افزود: این مجتمع در حد فولاد مبارکه اصفهان است که در فاز اول آن واحد احیاء مستقیم با ظرفیت سالانه یک میلیون و 850هزار تُن آهن اسفنجی تا سال1400 راه اندازی می شود و در فازهای بعدی این مجتمع، واحدهای ذوب و ریختگری که منجر به تولید نورد می شود، ساخته خواهد شد و با این وضعیت، تربت حیدریه دارای صنعتی بزرگ و مادر خواهد شد که تاثیر بسزایی در توسعه منطقه خواهد داشت.
کریمی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 220نفر در این پروژه مشغول به کار هستند که در پیک کار، این تعداد به 700نفر هم خواهد رسید.
مدیر پروژه تصریح کرد: این کارخانه از شروع عملیات ساخت(مرداد97) در مدت 36ماه به بهره برداری می رسد که از این مدت 30ماه عملیات ساخت و 6ماه پایانی بابت راه اندازی و انجام آزمایشات کیفی دستگاه ها است که راه اندازی سرد نام دارد.
مدیر مجتمع فولاد تربت حیدریه گفت: تکنولوژی ساخت واحدهای احیا (مانند این پروژه) در کشور سالهاست بومی شده و با توان نیروهای داخلی ساخته می شود و نیازی به خارج از کشور از این حیث نداریم، ضمن اینکه خوشبختانه از سال96 تکنولوژی ساخت واحدهای گندله سازی را نیز بومی کردیم.