کاهش ورودی ها به زندان از برنامه های اصلی دستگاه قضایی در کهگیلویه وبویراحمد است.
آقای جمیاری با اشاره به تبعات و پیامدهای منفی ناشی از حبس برای خانوادههای زندانیان افزود: برای حل این معضل نیازمند عزم جدی مسئولان قضایی در زمینه اجرای برنامههای ویژه کاهش جمعیت کیفری زندانیان هستیم.
وی از کاهش ۱۵ درصدی تعداد زندانیان موجود در زندانهای استان نسبت به سال گذشته خبر داد و بیان کرد: این روند باید ادامه یابد و از هیچ تلاشی در این حوزه دریغ نخواهد شد.
مدیر کل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی استان با اشاره به آزادی ۸۱۰ زندانی جرایم غیر عمد در سه سال اخیر ادامه داد: با وجود تلاشهای ستاد دیه، آمار محکومان جرائم غیر عمد استان در حال حاضر ۴۵۰ نفر است که این آمار از میانگین کشوری بالاتر است.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری در امور شوراهای حل اختلاف استان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه سرکشی از زندانیان باید جزء برنامههای محوری باشد گفت: سرکشی از زندانیان باید کیفی باشد و نتایج حاصل از سرکشیهای قبلی عملیاتی و محقق شود.
حجت الاسلام ساجدی از کاهش سخت گیری در زمینه اعسار (زمانی که یک فرد به نوعی تمکن مالی ندارد) برای کاهش تعداد زندانیان خبر داد و افزود: مسئولان ذی ربط باید این موضوع را در دستور کار و اولویت خود قرار دهند.
وی با اشاره به آزادی بیش از ۷۰۰ نفر با جلب رضایت شاکیان گفت: ستاد دیه و شورای حل اختلاف در این زمینه تلاش خود را بیشتر کنند.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان نیز با اشاره به مباحث قضا زدایی و حبس زدایی با هدف کاهش جمعیت کیفری گفت: پرونده زندانیان تحت قرار که منتهی به صدور کیفر خواست شده به زندان اعلام شود تا زندانیان از بلاتکلیفی در بیایند.
آقای فراصت همچنین از مسئولان ذی ربط خواست در زمینه تعلیق محکومیتها و موضوع اعسار برای کاهش جمعیت کیفری در استان همکاری کنند.