مراسم رونمایی استانی طرح ملی توانمند سازی تولید و توسعه اشتغال پایدار با حضور معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت در دانشگاه گیلان برگزار شد.
برات قبادیان افزود : با توجه به شرایط ویژه اقتصادی کشور این طرح به ظرفیت های درونی توجه دارد تا عبور از اقتصاد مبتنی بر نفت محقق شود.
وی به اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد و گفت : طرح تاپ سبب پیوند فضای علمی و صنعتی می شود.
معاون آموزش ، پژوهش و فناوری افزود : اگر چه این طرح به تازگی و به صورت پایلوت معرفی شده اما تاکنون استقبال خوبی از طرف دانشگاه و صنعت شده است.
رئیس سازمان ، صنعت معدن و تجارت گیلان هم در این مراسم با بیان اینکه یکی از مهمترین امور و حلقه مفقوده فرآیند تولید بهرمندی از حضور نخبگان علمی و همکاری 2 قشر صنعتگران و دانشگاهیان است گفت : با طرح ملی تاپ این مهم محقق می شود.
فرهاد دلق پوش افزود: اگر فضا و بستر علمی برای صنعت فراهم نشود تولیدات ما کیفیت مورد قبول جهانی و در نتیجه بازار جهانی را از دست خواهد داد.
وی گفت : استان گیلان از تمام زیر ساختهای تجاری برخوردار است و مراکز علمی فنی و تخصصی موجود میتواند به عنوان زیر ساخت توسعه کمک حال صنعت باشد.
رئیس سازمان ، صنعت معدن و تجارت گیلان به تولید کالا براساس اصول علمی تاکید کرد و افزود : با همکاری صنعت و دانشگاه، دانشجویان متناسب با بازار کار و نیاز صنعت تربیت میشوند.
فرهاد دلق پوش با بیان اینکه گیلان برای صادرات کالا و خدمات ظرفیت بالایی دارد گفت: در شرایط تحریم میتوان با استفاده از توان علمی دانشگاه ها از این ظرفیت بهره مند شد.
رئیس دانشگاه گیلان هم به دانش بنیان شدن بنگاه های صنعتی تاکید کرد و گفت : دانشگاه گیلان به عنوان بزرگترین دانشگاه شمال کشور آمادگی دارد در اجرای موفق این طرح نقش آفرینی کند.
احمد رضی افزود: در دانشگاه گیلان تدابیری اندیشیده شده که پایان نامه های مرتبط با صنعت حق الزحمه های خاصی دریافت کنند.
وی گفت : طرح ملی تاپ اعضای هیات علمی را نیز وارد صنعت میکند.
آرش فرزام صفت معاون برنامه ریزی استاندار گیلان هم پایداری در اشتغال را با ورود علم در صنعت امکان پذیر دانست و گفت : تحریم ها سبب شد تا صنعت دست به واردات نزند بلکه به کمک دانش شاهد پیشرفت کیفی و کمی هستیم.