در دهه مبارک فجر جشنواره غذاهای سنتی در روستای سنگان شهرستان رشتخوار برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان رشتخوار گفت: در این
کاظم کامیاب هدف از برگزاری این جشنواره را شناساندن غذاهای سنتی به ویژه به نسل جوان و همچنین ایجاد انگیزه برای کسب و کار، ایجاد نشاط، سرزندگی، حفظ سنت های گذشتگان و انتقال به آیندگان برشمرد.
وی ادامه داد: در پایان این جشنواره، هیات داوران 6 غذای برتر را انتخاب و جوایز نفیسی به برگزیدگان اهداء کرد.