هزار و 288 نفر در چهارمحال و بختیاری در آزمون وسع بیمه سلامت نام نویسی کردند.
قیصر حافظی افزود: این نام نویسی با هدف شناسایی افرادی که زیر پوشش هیچ بیمه ای نیستند، تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.
وی با اشاره به تقسیم افراد به سه دسته در آزمون وسع، گفت: خانوارهای واقع در دهک های اول تا سوم از پرداخت حق بیمه معاف می شوند، اما قانون برای سطوح چهارم تا دهم، پرداخت بخشی از حق بیمه از سوی بیمه شونده را الزامی کرده است.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری، تحقق عدالت در سلامت را از مهمترین اهداف اجرای طرح آزمون وسع دانست و افزود: حدود نیمی از بیمه شدگان سلامت در استان در دهکهای اول تا سوم قرار دارند و حق بیمهای پرداخت نمیکنند.
سرپرست بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری، اجرای کامل نظام ارجاع و نسخه نویسی الکترونیکی را از دیگر برنامه های این اداره کل برشمرد و گفت: در راستای اجرای این برنامه 99 درصد پرونده های سلامت در استان الکترونیکی شده و نسخه نویسی الکترونیکی در سه شهرستان بروجن، فارسان و کیار اجرایی شده است.
حافظی افزود: طبق برنامه هدف گذاری شده تا دو سال آینده نسخه نویسی الکترونیکی در تمامی شهرستانهای استان اجرا می شود.
وی، کاهش هزینه و تسریع در درمان بیماران را از مزیتهای نظام ارجاع دانست و تصریح کرد: در مرحله نخست بیمارانی که نیاز به درمان سرپایی دارند، به صورت الکترونیکی از پزشکان خانواده به مراکز درمانی دولتی و پزشکان متخصص معرفی میشوند که در صورت نیاز به درمان بیشتر و بستری، به بیماستان ارجاع داده میشوند.
حافظی خاطرنشان کرد: در مرحله دوم، نسخهنویسی الکترونیکی در مراکز درمانی دولتی استان اجرا و کاغذ از تمامی مراحل درمانی حذف می شود.
هم اکنون حدود ۶۰۰ هزار نفر در چهارمحال و بختیاری زیرپوشش بیمه سلامت قرار دارند که از این تعداد 78 هزار نفر در قالب صندوق کارکنان دولت، دو هزار نفر در قالب بیمه ایرانیان، 450 هزار و 548 نفر از بیمه روستاییان و عشایر و حدود 17 هزار نفر در قالب سایر اقشار از خدمات بیمه سلامت بهره مندند.
چهارمحال و بختیاری دارای ۹۴۷ هزار نفر جمعیت است.