بیش از ۷۰هزار دانشآموز دیرآموز سالانه در طرح سنجش شناسایی میشوند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در مراسم بهره برداری از 7طرح
سیدجواد حسینی، آموزش و پرورش استثنایی را مولد انقلاب اسلامی در سال70 دانست و افزود: تعداد دانشآموزان تحت پوشش آموزش و پرورش استثنایی از بدو تأسیس تاکنون 17برابر شده است.
وی تصریح کرد:در حوزه آموزش و پرورش استثنایی 7طیف با 150هزار دانشآموز وجود دارد که 12هزار نفر آنها در بیش از 196رشته فنی و حرفهای تحصیل میکنند.
معاون وزیر آموزش و پرورش، با بیان اینکه هر هنرستان قابلیت تبدیل شدن به مرکز رشد کارآفرینی دارد تصریح کرد: استفاده از ظرفیتهای درون و برون سازمانی از برنامههای وزارت آموزش و پرورش است و برای این کار چهار سند جامع توسعه فنی و حرفهای، فضا و تجهیزات، نیروی انسانی و کارآفرینی در حوزه فنی و حرفهای در حال تدوین است.
حسینی با بیان اینکه نظام آموزشی از حجم بالای کتب درسی، کنکور گرایی، درس زدگی و نمره گرایی در رنج است، خاطرنشان کرد: با توجه به مهارت آموزی باید نظام آموزشی را از نمره محوری و کنکور محوری نجات داد.
معاون وزیر با تاکید بر افزایش مهارت آموزی سیاست توسعه متوازن را سیاست جدی آموزش و پرورش دانست و افزود: باید در پایان برنامه ششم تعداد دانشآموزان هنرستانی از 35درصد کل دانشآموزان به 50درصد برسد.
حسینی با تاکید بر به روزرسانی رشتههای فنی و حرفهای متناسب با نیاز بازار کار، اظهار کرد: طرح آموزش همراه با تولید و آموزش همراه با بازی از سیاستهای آموزش و پرورش است زیرا آموزشهای عملی منجر به کار و تولید شود.
با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش 7طرح عمرانی شامل هنرستان 12کلاسه شهید چمران و 6واحد آموزشی در مناطق روستایی شهرستان گناباد بهره برداری شد.
به گفته حسینی برای ساخت این طرحها که به همت نوسازی مدارس و با مشارکت خیّران انجام شده، 180میلیارد ریال هزینه شده است.
در این مراسم ساخت طرحهای پژوهشسرای پیامبر اعظم (ص) و یک دبستان 6کلاسه در گناباد آغاز شد.