دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: حضرت امام (ره) حس معیت الهی داشت و حس میکرد خداوند با اوست و از هیچ چیز نمیترسید و توانست این حس معیت الهی را به ملت ایران تزریق کند.
وی تأکید کرد: بیرون کردن نظام ستمشاهی دستاورد بسیار بزرگی بود که در طول هزار سال گذشته چنین تغییر و تحولی به اسم اسلام سابقه نداشته است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه حضرت امام (ره) حس معیت الهی داشت، گفت: حضرت امام (ره) حس میکرد خداوند با اوست و از هیچ چیز نمیترسید و در سخنرانیهای متعدد خود به ویژه در بهشت زهرا با آن جملات طوفانی که «من دولت تعیین میکنم، من تو دهن این دولت میزنم، من دولت تعیین میکنم، من به پشتیبانی این ملت، دولت تعیین میکنم» توانستند این حس معیت الهی را به ملت ایران تزریق کنند و مردم هم نترسیدند و با دستهای خالی جلوی تانکها و مسلسلهای رژیم طاغوت ایستادند و توانستند حکومت شاهنشاهی را سرنگون کنند، همه اینها با حس معیت الهی بود.
حجت الاسلام و المسلمین شهریاری با تأکید بر اینکه سرنگون کردن حکومتی که سردمداران استکباری پشت سرش بودند، یک معجزه الهی بود، اظهار داشت: اسرائیل، آمریکا و بسیاری از قدرتهای استکباری حامی رژیم شاه بودند و حتی کشورهای منطقه نیز از او میترسیدند، اما امام با حس معیت الهی توانست این حکومت را سرنگون کند.
وی با بیان اینکه امام جز اسلام هیچ چیز مدنظرش نبود افزود: امام اسلامیت را برای ما به ارمغان آورد و شهرها، خیابانها و مناظر ما پاک شدند و پاکی مظهر اسلامیت است.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تأکید کرد: ارتباط قلبی که میان حضرت امام (ره) و ملت ایران ایجاد شده پایدار است و زائل نخواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین شهریاری با بیان اینکه هر چه داریم از حس معیت الهی حضرت امام (ره) است که به بدنه اجتماع تزریق شد، افزود: ما توانستیم دشمن بعثی را نیز با این حس از مرزهای خود بیرون کنیم و در ادامه با درایتهای مقام معظم رهبری نه تنها توانستیم مرزهای جغرافیایی ایران اسلامی را محفوظ نگه داریم بلکه توانستیم این مرزها را به لب مرزهای دشمن برسانیم و امروز مقاومت ما در لب مرزهای فلسطین است و این با درایت مقام معظم رهبری محقق شد.
وی با بیان اینکه همواره مقام معظم رهبری بر حضور مردم در صحنه تأکید دارند، گفت: با نظریه پردازی و تدبیر مقام معظم رهبری در حوزه نظام اسلامی، جمهوریت نظام در زمان ایشان عمق یافت و توسعه پیدا کرد.