خراسان جنوبی
نظارت بر تولید ۱۳۰۰ تن گوشت قرمز در کشتارگاهها
بیش از هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز سالم و بهداشتی در کشتارگاههای دام با نظارت کارشناسان دامپزشکی خراسان جنوبی تولید و روانه بازار شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: از آغاز امسال با اعمال نظارت
مستمر کارشناسان دامپزشکی درکشتارگاههای دام استان بیش از ۳۳ هزار رأس دام کشتار شد.
بخشی افزود: این مقدار گوشت استحصالی شامل گوشت گوسفند و بره، بز و بزغاله، گاو و گوساله، شتر و بچه شتر و شترمرغ است.
وی گفت: در این مدت با نظارتهای مستمر کارشناسان دامپزشکی مستقر در این کشتارگاهها درمجموع ۹ هزار و ۸۹۴ کیلوگرم گوشت و آلایش خوراکی ناسالم و غیرقابل مصرف، ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
بخشی با توجه به خطرات ناشی از مصرف گوشتهای غیر بهداشتی و همچنین وجود بیماریهای مشترک از جمله تب خون ریزی دهنده کریمه و کنگو از مردم خواست: از خرید گوشت فاقد مهر و لیبل دامپزشکی خودداری کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک با مراکز دامپزشکی و یا شماره تلفن ۱۵۱۲ تماس حاصل کنند.