معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران: ایجاد سبک زندگی از آثار و نگارههای شهدا ضرروی است.
وی افزود: از دل این خانه است که فرهنگ شهادت برمیخیزد، صادر میشود و به سمت این خانه برمیگردد و دوباره حیات میگیرد.
حجتالاسلام کاویانیراد با بیان اینکه رکن این خانه یک بانویی است که در نقش مادری فعالیت میکند و با پرچم همسری، دامن خود را مرکز تولید و تربیت شهید و شهادت قرار داده است، گفت: در حدیث کساء، حضرت زهرا (س) بهعنوان محور مادرانه و همسرانه، رکن تربیت در خانه تحت عنوان مادر شهید و همسر شهید است که آن را به جامعه عرضه میکند.
وی بیان داشت: از این خانه است که اگر بانویی مانند حضرت امالبنین (س) میخواهد نقشآفرینی کند، سالروز وفات ایشان بهانهای برای تجلیل از مادران و همسران شهدا میشود.
معاون فرهنگی بنیاد شهید بیان داشت: پشت هر مرد شهیدی، دامن پاک مادر یا پشتوانه امن همسری نقشآفرینی کرده است تا این شهید بتواند خود را به عرصه ایثار و شهادت، عرضه کند.
وی گفت: ما امروز مفتخریم که جامعه ما زیر سایه مبارک ۹۸ هزار مادر دلسوخته، دلشکسته و پشتوانهدار از معنویت و همچنین ۶۱ هزار همسر توانمندی است که سایه چادر آنها برای ما هم ارزش میآفریند و هم امید و اقتدار ایجاد میکند.
حجتالاسلام کاویانیراد، با اشاره به افتتاح نمایشگاه «هنر مردان خدا»، گفت: ما درباره شهدا، نگارههای زیادی دیدهایم؛ اما آنچه که تولید خود شهید است، آینه تمامنمای جهانبینی یک انسان در قالب تصویری است که در دوران زندگی پربرکت وی نگاشته شده است و امروز داشتههای ما وابسته به این آثار است.
وی خاطرنشان کرد: انشاءالله بتوانیم یک سبک زندگی را از داخل این آثار ایجاد و برای آیندگان به میراث بگذاریم.