با نزدیک شدن بهار ، درختان انبه در شهرستان میناب به گُل نشست.
گلهای خوشه ای و زرد رنگ درختان انبه با بوی معطر، فضای باغهای میناب را پر کرده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب گفت: گل دهی انبه تا اسفند ادامه دارد.
عباس مؤیدی افزود: شهرستان میناب با هزار و 600 هکتار سطح زیرکشت انبه ، رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت را در هرمزگان دارد .
وی پیش بینی کرد امسال بیش از 17 هزار تن انبه از باغ های شهرستان میناب برداشت شود که نسبت به پارسال تفاوتی ندارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب گفت: سی درصد محصول انبه از اوایل اردیبهشت به صورت سبز و نارس برداشت می شود.
از انبه نارس در تهیه ترشی، مربا، لواشک، و سس استفاده می شود.
بخشی از انبه نارس در بازار استان به فروش می رسد و بخش دیگر به سه کارخانه صنایع تبدیلی شهرستان میناب فرستاده می شود.
برداشت انبه رسیده و تازه خوری آن، از نیمه دوم خرداد شروع می شود و تا پایان شهریور ادامه دارد.