به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری یورک الرت، محققان علوم پزشکی در دانشگاه نورث وسترن در ایالت ایلینوی آمریکا اعلام کردند مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و خطر مرگ را افزایش میدهد.
محققان میگویند مصرف گوشت قرمز، و نه گوشت ماکیان، خطر مرگ ناشی از همه علل را افزایش میدهد. یافته جدید محققان نشان میدهد مردم هیچ نیازی به مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده ندارند.
محققان دانشگاه نورث وسترن در همکاری با دانشمندان دانشگاه کورنل آمریکا در مطالعهای دریافتند مصرف دو وعده گوشت قرمز، گوشت فرآوری شده و گوشت ماکیان و نه گوشت ماهی، در هفته خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را بین ۳ تا ۷ درصد افزایش میدهد و البته مصرف گوشت قرمز و گوشت فراوری شده (و نه گوشت ماکیان و ماهی) خطر مرگ به همه علل را به طور کلی ۳ درصد افزایش میدهد.
دکتر نورینا آلن و همکارانش در این بررسی همچنین دریافتند مصرف گوشت قرمز به طور جدی با مشکلاتی همچون سرطان مرتبط است.
نتایج یافته این محققان در شماره آتی نشریه جاما طب داخلی منتشر خواهد شد.
محققان میگویند ماهی، غذاهای دریایی و منابع گیاهی پروتئین همچون آجیل را میتوان به عنوان جایگزین پروتئین گوشت قرمز معرفی کرد.