کارگردان فیلم سینمایی «آن شب» گفت: «آن شب» میخواهد ضعف درونی انسان را بیان کند و استفاده از مشروب و مواد مخدر تنها نشانهای از این ضعف درونی است.
وی با اشاره به اینکه داستان در ایران نوشته شده بود افزود: در سینمای آمریکا به هنرمند ایرانی بها داده نمیشود و خواستیم ما این بها را بدهیم که یک زوج ایرانی را به تصویر بکشیم.
آقای آهاری گفت: این فیلم تبیین میکند که ایرانیهای خارج از کشور هم دغدغهها و مشکلات خاص خود را دارند، اما با ساخت این فیلم میخواهیم بازیگر ایرانی نقش اول فیلمهای آمریکایی را داشته باشد.
آقای شهاب شهرزاد منتقد سینما نیز گفت: با دیدن سینمایی «آن شب» با تجربهای تازه روبه رو شدیم از لحاظ سبک و گونه نمایشی وحشت، به شخصیتهای ایرانی نزدیک است.
وی با اشاره به اینکه در این فیلم جلوه فروشی از جاذبههای کشور آمریکا نشده است گفت: با اینکه این فیلم در آمریکا ساخته شد و سینماگر میتوانست از جاذبههای این کشور بهره ببرد، اما دغدغه دیگری داشته و نخستین فیلمی است که به لحاظ سبک میتوان به آن متفاوت نگاه کرد.
وی افزود: استفاده از فرم و نشانهها ما را به یاد فیلمی با گونه وحشت میاندازد؛ سینماگر دغدغه مفهومهایی همچون سقط جنین، پنهان کاری و خیانت داشته است، اما با این حال ضعفهایی در فیلم نامه دیده میشود و تأکید بر روی مصرف مواد مخدر و دود در زمان استیصال که مفهومی پر تکرار است لازم نبود.
آقای محمد درمنش تهیه کننده فیلم سینمایی «آن شب» نیز گفت: باید تیم سرمایه گذار وسیعتر شود تا فیلم به پختگی بیشتری برسد.
وی افزود: تعامل و تفاهم در همکاری گروه بسیار رضایت بخش بود.
آقای درمنش گفت: ضرورت ندارد مانند هالیوود فیلم بسازیم و باید بدانیم موضوعاتی که درباره جهان شرق است یکی از جذابیتها برای مخاطب جهانی است.