تا کنون ۵۳مطب پزشکان بخش خصوصی در شهرهای مشهد، فریمان، کاشمر، خلیل آباد و بردسکن به برنامه نظام ارجاع پیوسته اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در حال حاضر ۲۷مطب
دکتر شاپور بدیعی با بیان اینکه مشارکت بخش خصوصی در اجرای برنامه نظام ارجاع زمینه را برای دستیابی به اهداف این برنامه بیش از پیش میسر می کند خاطر نشان کرد: ۲۰درمانگاه تخصصی در شهر مشهد، ۲درمانگاه تخصصی در شهرستان طرقبه و شاندیز و یک درمانگاه در شهرستان فریمان نیز از نظام ارجاع الکترونیک بیماران استفاده می کنند.
او عنوان کرد: علاوه بر مطب های خصوصی، از سهماهه دوم سال جاری در پی ابلاغ طرح نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک، ایجاد زیرساختها و هماهنگیهای لازم در جهت اجرای این طرح در معاونتهای بهداشتی، درمان، غذا و دارو و مدیریتهای تابعه در حال انجام است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حال حاضر امکان نسخهنویسی و نسخهپیچی بهصورت الکترونیک و ثبت در پرونده الکترونیک سلامت بیماران در بیمارستانها و کلینیک های ویژه منتخب دولتی در سطح شهر مشهد قابل انجام است، تصریح کرد: در همین راستا تا پایان سال نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک به تمام بیمارستانها و درمانگاههای بخش دولتی تسری خواهد یافت.
دکتر بدیعی افزود: از طرف دیگر با هماهنگی سازمان نظام پزشکی، تعدادی از پزشکان بخش خصوصی شهرستانهای مشهد، کاشمر، خلیلآباد، بردسکن، چناران و فریمان با نظام ارجاع الکترونیک همکاری دارند.
وی گفت: همچنین این طرح در برخی درمانگاه های تخصصی داوطلب در سطح شهرستانهای مشهد، فریمان، طرقبه و شاندیز در حال اجراست؛ بهطوریکه در دیماه سال جاری کلینیک تخصصی حضرت رسول اکرم(ص) در شهر مشهد و کلینیک تخصصی گلبهار در شهر گلبهار به نظام ارجاع الکترونیک پیوستهاند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تعداد مراکز خصوصی داوطلب پیوستن به این طرح بهسرعت در حال افزایش بوده و بخش خصوصی در سایر شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در مراحل ابتدایی پیوستن بهنظام ارجاع الکترونیک هستند.