دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب به تشریح برنامههای دهه فجر پرداخت و گفت: در ۲۲ بهمن امسال معماری جدید مجمع جهانی تقریب مذاهب را رونمایی میکنیم.
وی افزود: این آموزه پیامبر (ص) در دوران انقلاب اسلامی توسط امام خمینی (ره) برای جمهوری اسلامی تبیین شد؛ امام (ره) با حس اقتداری که به دلیل اتصال به قدرت الهی داشت، از هیچ چیز واهمه نداشت. امام (ره) قدرتی در خود احساس میکرد که با آن قدرت میتوانست نظام شاهنشاهی را سرنگون کند، امام (ره) با جملات تاریخساز خود در بهشت زهرا دو مفهوم اساسی را در انقلاب نشان داد.
حجتالاسلام و المسلمین شهریاری گفت: یکی اینکه انقلاب ما متکی به قدرت الهی بود و در شخصیت امام خمینی (ره) تبلور پیدا کرده بود، آنجا که میفرماید من دولت تعیین میکنم؛ کسی که متصل به قدرت الهی نباشد نمیتواند چنین جملهای را بر زبان بیاورد. امام (ره) توانست این احساس قدرت را که به دلیل اتصال به مبدأ قدرت الهی بود به مردم منتقل و با قدرت شاهنشاهی مقابله کند؛ او ملتی را به پا داشت تا احساس کنند میتوانند یک نظام سر سپرده را سرنگون کنند، این حرکت امام در طول هزار و اندی سال در اسلام سابقه نداشته است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب گفت: اگر در ۴۱ سال پیش موفق شدیم صحنه جغرافیایی کشورمان را دگرگون کنیم و جمهوریت را به اسلامیت پیوند بزنیم؛ به لطف رهبریهای امام و رهبر معظم انقلاب است. امروز توانستهایم مرزهای انقلاب اسلامی را تا به قدس برسانیم، مرزهای دفاعی خود را در لبنان و یمن و... گسترش دهیم و انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی را در کشورهای اسلامی جریان دهیم.
«رسوخ انقلاب اسلامی آن چیزی است که باعث شده استکبار از آن بترسد و با جنگ نرم و سخت در تقابل کامل با ما باشد. امروز ایران اسلامی نه تنها در مرزهای خود به امنیت رسیده، بلکه در حفظ امنیت، استقلال و آزادی از مرزها عبور کرده است و این در حالی است که دشمنان ما هنوز در حال هویتبخشی به خود هستند، اتفاقی که افتاد این بود که بزرگانی، چون سردار سلیمانی در بستر این انقلاب تربیت شدند و اقتدار الهی را از امام خمینی (ره) کسب کردند.»
وی با بیان مطلب فوق گفت: شهادت حاج قاسم سلیمانی نشانه یک راه مستمر و مستدام است؛ سردار نمونهای از مصادیق سرداران و جوانان شجاعی است که حاضرند برای حفظ این انقلاب از جان خود بگذرند؛ امیدواریم ما هم وارثان خوبی برای این بزرگ مردان تاریخ باشیم.
وی در ادامه اهم عناوین کارگروه تقریب ستاد دهه فجر را اعلام کرد و گفت: قرار است در روز ۲۲ بهمن معماری جدیدی را برای مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی عرضه کنیم. در ایام دهه فجر از بیانیه گام دوم در حوزه بینالملل رونمایی خواهیم کرد و سرفصلهای آن شامل اقداماتی است که در چهل سال آینده در حوزه تقریب باید رخ دهد.
رئیس کارگروه تقریب به اقدامات میدانی مجمع جهانی تقریب مذاهب در ایام دهه فجر از جمله برگزاری سلسله نشستها در حوزه وحدت و تقریب در سطح مراکز آموزش عالی، مدارس و... با حضور نخبگان شیعه و اهلسنت اشاره کرد و گفت: در این ایام ۸۱ همایش و نشست تقریبی در حوزه وحدت خواهیم داشت. یکی از مسأله مهمی که در انقلاب اسلامی باید دنبال کنیم این است که دارای ملتی اسلامی باشیم، به همین منظور سبک زندگی ایرانی-اسلامی را برنامههای خود تبیین کردیم که در قالب ۱۴ کارگروه انجام خواهد شد.
وی اضافه کرد: افتتاح کانونها دانشجویی تقریبی، اعزام ۲۴ مبلغ به استانها جهت توسعه تفکر تقریبی و تشریح اندیشههای امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب، برگزاری ۵۵ محفل قرآنی، تجلیل از خانوادههای شهدای اهلسنت و ایثارگر (۳۲ خانواده)، همکاری با بنیاد شهید در برگزاری میهمانی لالهها و غبارروبی از مزار شهداء، تلاشهای مجدانه برای حضور پرشور اهلسنت در کنار شیعیان در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن، از دیگر برنامههای کمیته تقریب ستاد دهه فجر است. درصدد هستیم نشانی به عنوان نشان تقریب تأسیس و به افرادی که در حوزههای تقریب بیش از ۱۰ سال فعالیت تقریبی و پژوهش داشتهاند اعطا کنیم.