لزوم ادامه مقاومت اسلامی
افشای ابعاد خطرناک توطئه معامله قرن
خبرگزاری شهاب :دسیسهای خطرناک برای نابودی آرمان ملت فلسطین در تشکیل کشور مستقل به پایتختی قدس شریف است
به گزارش سرويس بين
الملل خبرگزاری صدا و سيما,خبرگزاری شهاب در گزارشی به افشای ابعاد خطرناک توطئه معامله قرن علیه ملت فلسطین پرداخت .
این خبرگزاری افزود: ساکنان فلسطینی قدس باید میان داشتن تابعیت اسرائیل یا فلسطین یکی را برگزینند. نماز در مسجد الاقصی برای تمامی ادیان به صورت مسالمت آمیز فراهم خواهد بود.دیوار نژادپرستانه حائل باقی خواهد ماند.
بر اساس معامله قرن شهر قدس به عنوان پایتخت یکپارچه اسرائیل محسوب می شود و پایتخت فلسطین، کفر عقب، شعفاط و ابودیس خواهد بود.
بر اساس معامله قرن شهر قدس به عنوان پایتخت یکپارچه اسرائیل محسوب می شود و پایتخت فلسطین، کفر عقب، شعفاط و ابودیس خواهد بود.
کرانه باختری ؛ نود و هفت درصد از شهرک نشین های کرانه باختری در اسرائیل ادغام خواهند شد.
نود و هفت درصد از فلسطینی ها وجود ارتباط جغرافیایی از طریق پل ها و تونل ها را احساس خواهند کرد.
فلسطینی ها به جای شهرک ها به مناطقی در نقب غربی دست خواهند یافت. در ازای وجود شهرک ها در درون پیکره کشور فلسطین، به فلسطینی ها منطقه مثلث (در داخل مناطق فلسطینی نشین) داده خواهد شد. منطقه غور اردن به اسرائیل الحاق می شود.
کرانه باختری از طریق تونل به غزه متصل خواهد شد.
کشور فلسطین بر هفتاد درصد از زمین های کرانه باختری برپا خواهد شد و آوارگان می توانند به این مناطق بازگردند.
نوار غزه ؛ تشکیلات خودگردان فلسطین یا هر طرف دیگری که مورد پذیرش جامعه جهانی قرار داشته باشد به طور کامل بر غزه مسلط خواهد شد.
حماس، جهاد اسلامی و سایر گروه های مقاومت فلسطینی خلع سلاح خواهند شد. نوار غزه به عنوان منطقه ای که به طور کامل خلع سلاح شده اعلام خواهد شد. به محض اجرای معامله قرن باید نظامیان اسرائیلی تحویل داده شوند.
هیچ دولت فلسطینی نمی تواند دربردارنده شخصیت های جنبش حماس یا جهاد اسلامی باشد مگر آنکه اسرائیل را به رسمیت بشناسند.
پرونده اسیران؛ پس از امضای معامله قرن اسیران فلسطینی آزاد می شوند البته به غیر از آنهایی که متهم به قتل یا تلاش برای قتل یا توطئه برای قتل باشند.
پرونده آوارگان؛ پس از تشکیل کشور فلسطین فرصت هایی برای آوارگان فراهم است که عبارتند از:
1. بازگشت به کشور فلسطین بر اساس شروطی که معین شده است.
2. گرفتن تابعیت کشورهایی که در آن زندگی می کنند البته با موافقت کشور میزبان.
3. پذیرا شدن سالانه پنج هزار آواره به مدت ده سال در نزد سازمان همکاری کشورهای اسلامی با موافقت این سازمان.
4. در مورد آوارگان فلسطینی حاضر در سوریه و لبنان، کمیته ای اسرائیلی-فلسطینی به بررسی چگونگی حل و فصل این مساله می پردازد.
عنوان آوارگان لغو و کار آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی «آنروا» متوقف می شود.
میان کرانه باختری و نقب، الطیبه و کفر قاسم، الطیره و کفر برا و جلجولیه زمین ها رد و بدل می شود.
برای برقراری ارتباط میان کرانه باختری با اردن دو راه اصلی تاسیس می شود البته این راه ها تحت حاکمیت اسرائیل باقی خواهد ماند.
پرونده امنیتی؛ کشور فلسطین، کشوری بدون سلاح خواهد بود و فقط آن نیروهایی حق داشتن سلاح خواهند داشت که برای مقابله با عملیات (فلسطینی ها علیه اسرائیلی ها) فعالیت می کنند.
حریم هوایی؛ حریم هوایی کشور فلسطین تحت سیطره اسرائیل باقی خواهد ماند و اسرائیل از هواپیماها و بالن های جاسوسی برای جلوگیری از تبدیل کرانه باختری به غزه دوم، استفاده می کند.
گذرگاه ها؛ گذرگاه های مرزی تحت کنترل کامل امنیتی اسرائیل خواهد بود. البته عناصر امنیتی فلسطینی و آمریکایی نیز در این گذرگاه ها حضور خواهند داشت.
بنادر؛ ایجاد بندری در غزه دشوار است و فلسطینی ها می توانند از بنادر اسرائیلی حیفا و اسدود تنها برای حمل و نقل (کالاهای خود) استفاده کنند و پس از گذشت پنج سال از امضای معامله قرن فلسطینی ها می توانند یک جزیره مصنوعی در مقابل نوار غزه ایجاد کنند.
شروط لازم برای اجازه دادن به فلسطینی ها برای تشکیل کشوری خلع سلاح شده و بدون مرز؛ تخلیه نشدن هیچ یک از شهرک های صهیونیستی، خلع سلاح حماس و نوارغزه، به رسمیت شناختن کشور یهودی، مقابله با تروریسم و توقف تحریک (علیه اسرائیل)، به رسمیت شناختن مرزهای شرقی به عنوان مرزهای اسرائیل، باقی ماندن قدس به عنوان پایتخت یکپارچه اسرائیل.
آمریکا به حاکمیت اسرائیل بر مناطق تحت کنترل تل آویو اذعان خواهد کرد.
بر اساس معامله قرن پنجاه میلیارد دلار برای طرح های اقتصادی در نظر گرفته شده است که این بودجه با پشتیبانی مالی کشورهای حوزه خلیج (فارس) اختصاص داده شده است.
فلسطینی ها باید برای مقابله با معامله قرن متحد شوند.