رییس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور گفت: ادبیات پایداری و مقاومت ایران، تبدیل به زبان مشترک ملتهای آزاده و مقاوم شده است.
وی اضافه کرد: رشادتها و رخدادهای معجزه گونهی دوران دفاع مقدس این ادبیات را به تعالی رساند و نویسندگان خاطرات رزمندگان با تلاش خود نگذاشتند این ادبیات در مرزهای کشور محصور شود.
وی ابزار انتقال هر اندیشهای را ادبیات مستحکم و عمیق دانست و افزود: برای انتقال ادبیات دفاع مقدس که کلید ورود به ادبیات و تفکر پایداری و مقاومت است، به ادبیات فاخر و دانش و فرهنگ متعالی نیاز داریم تا این اندیشه ماندگار شود.
عامری با اشاره به اینکه نسل امروز جوانان و فرهیختگان میتوانند در حوزه ادبیات پایداری تحول آفرین باشند، یادآور شد: اگر ادبیات پایداری و دفاع مقدس به درستی درک و منتقل شود میتواند ادبیات آزادی بخش برای همهی انسانهای آزاد اندیش باشد و ما باید این ادبیات را برای نسلهای آینده حفظ کنیم.
وی ادامه داد : در دوران دفاع مقدس فرماندهان و رزمندگان آذری همیشه خط شکن و پیشرو بودند و باید نویسندگان این منطقه نیز با الگوبرداری از این تارخ و انسانهای این مرز و بوم، خط شکن و پیشرو در مسیر ادبیات مقاومت باشند.
وی با بیان اینکه مهمترین موضوع در حال حاضر برای فرزندان ایران، حفظ انقلاب اسلامی است، افزود: انقلاب اسلامی ایران، انقلاب فرهنگی است که با ایمان به خدا، اتحاد جمعی واراده مردم مسلمان به پیروزی رسید.
رییس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس خاطرنشان کرد: صدور مبانی انقلاب اسلامی در گام اول هدف ما بود و رسیدن به تمدن اسلامی و زمینه سازی برای ظهور حضرت صاحبالزمان، هدف متعالی گام دوم انقلاب است.