بهمن ماه در واحدهای مرغداری خراسان شمالی، ۲۷۶هزار و ۷۴۰قطعه جوجه ریزی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: از ابتدای بهمن
محمد محمدزاده با بیان اینکه تولید گوشت در بهمن پارسال 845تُن بود افزود: پیش بینی می شود بهمن امسال با 97 و شش دهم درصد افزایش تولید گوشت مرغ به هزار 670 تُن برسد.
وی گفت: دی ماه نیز 860هزار و 700قطعه در 38واحد مرغداری جوجه ریزی شد.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: همچنین 9ماه منتهی به آذرماه، 12هزار و 613تُن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار شد.
محمدزاده سرانه مصرف گوشت خراسان شمالی را 28کیلوگرم اعلام کرد و گفت: سال گذشته 16هزار و 400تُن گوشت طیور در خراسان شمالی تولید شد که شهرستان شیروان، رتبه نخست را کسب کرد.
در خراسان شمالی 99واحد مرغداری صنعتی با ظرفیت دو میلیون و 465هزار و 930قطعه جوجه در دوره فعال است.
همچنین سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت شش هزار و 500قطعه در دوره، سه واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت 250تُن گوشت در سال و یک واحد پرورش کبک صنعتی با ظرفیت پنج هزار و 670قطعه در دوره فعال است.