نتانیاهو درباره به وحدت نظر نداشتن کشورها در خصوص ضد یهودی بودن جمهوری اسلامی ایران ابزار نگرانی کرد.
نشست افسانه هولوکاست ظاهرا جز ناکامی و شکست ثمرهای برای نتانیاهو نداشته است.
نشست هولوکاست در روز پنجشنبه - ۲۷ ژانویه (۷ بهمن) - دربیتالمقدس؛ با هدف گرامیداشت هفتاد و پنجمین سالگرد افسانه قتل عام یهودیان در اردوگاه آشویتس برگزار شد.
نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این مراسم تلاش کرد به زعم خود یک لابی قدرتمند برای مقابله با تهدید سرزمین های اشغالی از سوی جمهوری اسلامی ایران ایجاد کند.
اما ظاهرا وی در این زمینه موفق نبوده زیرا خود او نسبت به عدم وحدت نظر همه کشورها در خصوص ضد یهودی بودن جمهوری اسلامی ایران ابزار نگرانی کرد.
در این نشست مایک پنس معاون رئیس جمهور تنها کسی بود که در سخنرانی خود جمهوری اسلامی ایران را بزرگترین حکومت یهودیستیز دنیا نامید.
ایمانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در این نشست ضمن اشاره به گسترش یهودیستیزی، نفی دولت اسرائیل را جلوهای از یهودیستیزی دانست اما صراحتا از جمهوری اسلامی ایران نامی نبرد. وی همچنین گفت: "فرانسه با این پدیده قدرتمندانه و مصممانه مبارزه خواهد کرد".
البته مکرون نگفت چگونه میشود صرفا با حادثهای چون هلوکاست - که صحت و درستی آن در مظان تردید است - با یهود ستیزی قدرتمندانه و مصممانه مبارزه کرد؛ بویژه زمانی که رژیم صهیونیستی به دهها سال اشغالگری و خشونت و اقدامات وحشیانه خود در اراضی اشغالی ادامه میدهد.
فرانک والتر اشتاینمایر رئیس جمهور آلمان هم مانند مکرون بدون اشاره به جمهوری اسلامی ایران نسبت به سربرآوردن و گسترش یهودیستیزی در دنیا هشدار دادند.
صهیونیستها با بزرگنمایی حادثهای مشکوک برای یهودیان در زمان حکومت نازیسم در آلمان، به خود این حق را دادند تا فلسطین را اشغال کرده و غیر انسانی ترین و فجیع ترین جنایات را بر مسلمانان این بخش از جهان اسلام روا دارند. بر این اساس پس از پایان جنگ جهانی دوم، این فلسطینیها بودند که هزینه یهودیکُشی هیتلر - آنهم اگر صحت داشته باشد - را پرداختند.
----------------------------------------
امین نجار