استان مرکزی؛
درفش شکسته صنعت چرم مصنوعی ایران
در مستند تحقیقی درفش شکسته صنعت چرم مصنوعی ایران ابعاد و زوایای پنهان واردات چرم مصنوعی به ایران مورد کنکاش و واکاوی قرار گرفته است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ در مستند تحقیقی درفش شکسته صنعت چرم مصنوعی ایران ابعاد و زوایای پنهان واردات چرم مصنوعی به ایران مورد کنکاش و واکاوی قرار گرفته است.
در ایران هم اکنون 45 واحد تولیدی چرم مصنوعی فعال است که همگی با ظرفیت پایین از تر 30 درصد کارمی کنند.
تعطیلی کارخانه بوشهر چرم استان هرمزگان و کارخانه تولید مواد اولیه چرم مصنوعی در استان اصفهان سرنخ این معمای پیچیده است.
مدیر عامل واحد تولیدی چرم یاران در اراک با تایید خبر تعطیلی این دو واحد صنعتی گفت: هرروز مجبور به تعدیل نیرو و کاهش توان تولید به دلیل نبود بازار برای تولیدات داخلی این مجموعه است.
تقی پور افزود: به دلیل واردات بی رویه و نادیده گرفتن توان شرکت های داخلی هر روز چرخ یکی از واحدهای تولیدی چرم مصنوعی درایران لنگ می زند.
برای روشن شدن ابعاد دیگر واردات چراغ خاموش چرم مصنوعی به ایران به کارخانه در ورامین استان تهران هم رفتیم .
دلتا چرم یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی چرم مصنوعی در ایران است.
مدیر عامل این واحد تولیدی هم گفت : 30 میلیون متر مربع ظرفیت تولید سالانه ی چرم مصنوعی در این کارخانه است که به دلیل عدم حمایت های دولتی و نبود بازار فروش هم اکنون تنها 5 میلیون متر مربع چرم مصنوعی در سال تولید می شود.
داورپناه ادامه داد : این شرکت مجهز به پیشرفته ترین تکنولوژی روز است و با تکیه بر توان مهندسان و کارگران ایرانی می تواند چرم های مصنوعی با کیفیت ممتاز تولید کند.
درفش شکسته صنعت چرم مصنوعی ایران
درفش شکسته صنعت چرم مصنوعی ایران
درفش شکسته صنعت چرم مصنوعی ایران
درفش شکسته صنعت چرم مصنوعی ایران
درفش شکسته صنعت چرم مصنوعی ایران
درفش شکسته صنعت چرم مصنوعی ایران
درفش شکسته صنعت چرم مصنوعی ایران
درفش شکسته صنعت چرم مصنوعی ایران
درفش شکسته صنعت چرم مصنوعی ایران
وی کاهش تعرفه گمرکی ، باز بودن گمرکات کشور برای واردات چرم های مصنوعی بی کیفیت و دست های پشت پرده درواردات سهل وآسان را از موانع عدم رونق تولید ملی دانست.
مدیر فروش یکی از واحدهای تولیدی چرم مصنوعی هم گفت: با آنکه وزیر صنعت از حمایت از تولیدات داخلی با بسته شدن درب های گذرگاه های تجاری به روی واردات می گوید اما اختصاص ارز دولتی برای واردات و تعرفه 32 درصدی به محصولات وارداتی چرم مصنوعی بی کیفیت خارجی تیشه به ریشه محصولات داخلی ست.
صمیمی گفت: برای حمایت از تولید داخلی بهتر است با افزایش تعرفه واردات و عدم ثبت سفارش کالاهای وارداتی ، به کمک کارخانه های وطنی شتافت.
یکی از تجار به نام صنعت چرم مصنوعی ایران هم گفت: گذرگاه تجاری بندرعباس شریان اصلی ورود این کالا به ایران است و هر روز کانتینر های حاوی چرم مصنوعی پس از طی 1000 کیلومتر به تهران بزرگ می رسد.
مانیان افزود : خیابان های سعدی ، یافت آباد و شور آباد تهران مرکز پخش چرم مصنوعی وارداتی به ایران است و بیشتر از آنکه محصولات ایرانی دراین خیابان ها یافت شود، بازار فروشی برای محصولات خارجی است.
4 هزار صنعت بالا دستی و پایین دستی وابسته به تولید چرم مصنوعی در ایران است.
صنعت چرم مصنوعی کشورمان گردش 3 هزار میلیاردی در سال دارد و اشتغال 5 هزار نفر وابسته به ادامه حیات واحدهای تولیدی ایرانی است.
واحدهای تولیدی کشور ظرفیت تولید سالانه 60 میلیون متر مربع چرم طبیعی را دارند واین در حالی است که نیاز صنایع وابسته به این صنعت سالانه 40 میلیون متر مربع است.