معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: سالانه ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در استان تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، عبدالامیر نیرومند افزود: ۵ واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت ۲۵ هزار قطعه در هر دوره در استان فعال است که با ۲ دوره جوجه ریزی در سال بیش از ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون بدست خواهد آمد.
وی ادامه داد: این واحدهای تولیدی در شهرستانهای دزفول، لالی و هندیجان واقع شدهاند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان عنوان کرد: شهرستان دزفول با ۳ واحد تولید گوشت بوقلمون با ظرفیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ قطعه، بیشترین سهم تولید این گوشت را در استان دارد.