در نشست شورای سیاستگذاری ستاد مرکزی راهیان نور مطرح شد
ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای هنری در جشنواره «رهآورد سرزمین نور»
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس: جشنواره «رهآورد سرزمین نور» یک برنامه ملی است و باید از همه ظرفیتهای جامعه فرهیخته و هنری کشور در آن استفاده شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور، در نشست ماهانه شورای سیاستگذاری این ستاد که با حضور فرماندهان قرارگاههای راهیان نور کشور و نمایندگان تامالاختیار دستگاههای دولتی و اجرایی، با موضوع «بررسی اقدامات جشنواره رهآورد سرزمین نور» برگزار شد، از ارتقاء سطح کمی و کیفی و رشد آثار ارسالی به این جشنواره ابراز خرسندی کرد و اظهار داشت: جشنواره «رهآورد سرزمین نور» یک برنامه ملی است و شایسته است که این آثار و محصولات در معرض دید همگان قرار گیرد.
وی نقش رسانه ملی در انعکاس راهیان نور را بیبدیل دانست و افزود: رسانه ملی در رشد و توسعه کمی و کیفی حرکت عظیم راهیان نور در جامعه سهم بهسزایی داشته است.
سردار کارگر ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) و شهادت سردار سپهبد «قاسم سلیمانی» و «ابومهدی مهندس» و جمعی از هموطنان عزیزمان در حادثه سقوط هواپیمای مسافربری و همچنین گرامیداشت سالروز عملیات کربلای ۵، با اشاره به برکات شهادت حاج قاسم سلیمانی، اخلاص و خلوص نیت را یکی از بارزترین خصوصیات این سردار سرافراز اسلام دانست و گفت: حاج قاسم سلیمانی تربیتشده دفاع مقدس و مکتب شهدا بود و موجی که شهادتش در جهان به راه انداخت، انقلابی شد که سرآغاز یک دوره جدید شده است.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تصریح کرد: بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی، با هماهنگی شورای انقلاب فرهنگی، پیشنهادی برای شورای فرهنگ عمومی تنظیم شد تا روز شهادت این سردار سرافراز اسلام بهنام «روز جهانی مقاومت» در کشور نامگذاری شود که این مهم با موافقت رئیس جمهوری به تصویب رسید و سیزدهم دی به این عنوان نامگذاری شد.
رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور با اشاره به نقش سردار سرتیپ پاسدار «علی فضلی» در توسعه فعالیتهای راهیان نور، گفت: راهیان نور بدون نام حاج علی فضلی شناخته شده نیست؛ چرا که وی مرد بسیار بزرگی است و هر آنچه از او بگوییم، باز کم است.