معاون وزیر اقتصاد و دارایی در ساوه: علیرغم شرایط سخت اقتصادی موجود، ماهانه حدود ۳۰ مجوز طرح سرمایه گذاری در کشور صادر می شود.
موسوی افزود: بخش مهمی از سرمایه گذاری کشور در استان مرکزی انجام شده که ساوه سهم بسیار مهمی در این سرمایه گذاری ها دارد.
به گفته وی، مشکلات نقل و انتقال برای ورود و خروج سرمایه و ثبت سفارش برای تامین مواد اولیه و مشکلات بانکی از موضوعات مهمی است که در وزارت اقتصاد و دارایی در دست بررسی و اتخاذ سازوکار مناسب با مشارکت بانک مرکزی برای حل ریشه ای است.
استاندار مرکزی هم در این نشست قوانین دست و پاگیر را بسیار مشکل ساز دانست و با تاکید بر اینکه بیشتر مشکلات سرمایه گذاران از جنس ضعف قوانین است، گفت: مطالبات صنعتگران که در حوزه اختیارات استانی است حداکثر ظرف 10 روز آینده بررسی و برطرف خواهد شد.
آقازاده افزود: فعالان اقتصادی تحریم های خارجی را به راحتی دور زدند، اما متاسفانه نتوانستند تحریم های داخلی را دور بزنند.
وی افزود : پس از انقلاب اسلامی برای اولین بار در سال 98 بالاترین حجم سرمایه گذاری خارجی بالغ بر یک میلیارد و 520 میلیون دلار را داشتیم که این سرمایه گذاری ها تا دو سال آینده در استان مرکزی شروع به تولید می کنندکه پیش بینی می شود بیش از 15 هزار شغل را ایجاد کنند.
در این جلسه صنعتگران مهمترین مشکلات را گمرک ، تسهیلات ارزی ، معافیت های مالیاتی ، بسته شدن حساب های بانکی و عدم همکاری ارگان های دولتی عنوان کردند
در پایان معاون وزیر اقتصاد و دارایی و استاندار مرکزی از دو واحد صنعتی که با سرمایه گذاری خارجی احداث شده بودند بازدید کردند.