استان خراسان رضوی بیشترین مراکز یادگیری محلی را در کشور دارا است.
دکتر مصطفی اسدی با بیان اینکه در این مراکز 40نوع مهارت مورد آموزش قرار می گیرد گفت: 8هزار و 500نفر حرفه آموز در این مراکز آموزشهای لازم را فرا می گیرند و حداقل هر حرفه آموز در این مراکز یک مهارت را آموزش می بیند.
وی از انعقاد تفاهم نامه با بیش از 15دستگاه اجرایی و خدماتی در راستای شناسایی و جذب بی سوادان با این نهاد خبر داد و گفت: در اجرای طرح نماز کلید بهشت با ستاد اقامه نماز استان 4هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار گرفتند که تا کنون بیش از 2هزار نفر آنها آموزش لازم را فرا گرفته اند.
معاون نهضت سوادآموزی خراسان رضوی با بیان اینکه درصد باسوادی در استان خراسان رضوی 98درصد است گفت: 14شهرستان استان درصد سوادی آنها از میانگین کشوری بالاتر و 10شهرستان نیز در حد میانگین کشوری است.
وی افزود:متاسفانه در پایه اول ابتدایی برخی از خانواده ها فرزندان خود را از امر تحصیل باز می دارند و حداقل یک و 7دهم درصد آنها موفق به تحصیل نمی شوند که در سن 10سالگی به چرخه نهضت سوادآموزی وارد می شوند که این امر ما را در انسداد بی سوادی با مشکل مواجه کرده است.
دکتر اسدی گفت: تمام تلاش ما بر این است که جشن ریشه کنی بی سوادی را ظرف 3سال آینده در استان برگزار کنیم.
وی افزود: امسال 2هزار و 100نفر از آموزش دهندگان از نهضت سوادآموزی خارج و به عنوان حق التدریس جذب آموزش و پرورش شده اند که از این تعداد هزار و 250نفر مشمول استخدام هستند.