ایران اسلامی امروز با آمادگی نیروهای مسلح وحمایت و پشتیبانی مردم امن ترین کشور در غرب آسیا و خاورمیانه است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد؛ فرمانده قرارگاه منطقه شمالغرب نیروی زمینی ارتش در مراسم تودیع و معارفه فرمانده تیپ 364 شهید نصیرزاده در مهاباد، با اشاره به آمادگی کامل نیروهای مسلح درمقابل هرگونه تهدید دشمنان گفت: امروز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در اوج قدرت قرار دارند که درتاریخ بی نظیر است و اجازه تهدید به هیچ قدرتی را نمی دهند.
امیر سرتیپ دوم حاجیلو افزود: وحدت و حمایت مردم از نیروهای مسلح از کارآمدترین سلاحها و ابزارها درمسیر دفاع ،تأمین امنیت و در نهایت اقتدار و عزت هرچه بیشتر کشورمان است.
وی تصریح کرد: امروز بدخواهان ایران اسلامی درخلوت خود به شکست از نظام اسلامی و ملت بزرگ ایران اعتراف میکنند که افتخار بزرگی برای مردم و کشور است.
امیرسرتیپ دوم حاجیلو افزود: تمام تلاش دشمنان نظام این است که فرهنگ غنی دفاع مقدس را با تبلیغات پوچ خود از مردم ایران دور کند اما ملت ایران اسلامی همیشه هوشیار بوده و اجازه یاوه گویی به آنان نمی دهد.
امیر سرتیپ محمودی فرمانده سابق تیپ 364 شهید نصیر زاده ارتش هم در این مراسم گفت: نیروهای مسلح امروز در کنار تأمین امنیت مردم هر جا که لازم باشد جانانه برای تأمین رفاه و حل مشکلات مردم پای کار هستند و خواهند بود.
در پایان این مراسم سرهنگ اردلان گلیج به عنوان فرمانده جدید تیپ 364 شهید نصیر زاده ارتش در مهاباد معرفی و از زحمات امیر سرتیپ دوم محمودی قدردانی شد.