طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در اصفهان اجرا شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون بهبود دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در رتبه بندی 18 کشتارگاه صنعتی طیور استان، یک کشتارگاه در درجه +A, دو واحد در درجه A وبقیه در حوزه B قرار گرفتند که سه کشتارگاه با رعایت برخی موارد می تواند درجه A را کسب کنند.
حسین ایراندوست با اشاره به اینکه مرغ تولیدی در سه درجه کیفیت+A، AوB توزیع می شودافزود:مرغ گرید+ A به وزن یک کیلو و 300 تا دو کیلو گرم (مرغ سایز),سالم , مشابه مرغ سبز(بدون آنتی بیوتیک) و از هیچ دارویی در هنگام پرورش آن استفاده نشده است.
وی ادامه داد: مرغ گرید A هم همان مرغ سایز ولی باقیمانده میکروبی و ودارویی در آن در حداقل های مجاز است و مرغ گرید B هم از نظر بهداشت و سلامت مصرفش مجاز ولی سایز نیست.
با اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ ،این محصولات شناسنامهدار می شوند و برای نظارت امکان ردیابی مییابند.
استان اصفهان با میانگین تولید سالانه 170 هزارتن مرغ رتبه دوم کشور را دارد.
18 کشتارگاه صنعتی طیور و دو هزارو 300 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت 38 میلیون و 500 هزار قطعه در هردوره پرورش در استان اصفهان فعال است.